woensdag 26 maart 2014

Stonefields workshop!

Sinds enkele dagen gonst het op het wereldwijde web. Een prachtige quilt, door Susan Smith gemaakt, en door HAAR ook omarmd. 

De Stonefields quilt!

Nu zijn er al legio quiltpatronen van de getalenteerde Susan Smith gepasseerd bij Quilt it & Dotty, maar deze keer komt Susan naar NEDERLAND OM LES TE GEVEN!

En ja...in deze prachtige quilt.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober, een tweedaagse workshop. Beide dagen van 10.00-16.00 incl. koffie, thee en een lunch. INCLUSIEF HET PATROON!

Je kunt je opgeven via de webshop KLIKKERDEKLIK

En denk erom; gelimiteerd aantal plaatsen! 

Happy quilting,

Dorry

Ps. ons nieuwe cursusprogramma staat ook online, maar dit is ZOOOO VERS dat het er nog niet in staat.

donderdag 20 maart 2014

Sweet William in de lente

blok 28
 Genieten jullie ook al zo van dit vroege lente weer?
blok 29
Om in de stemming te blijven, deze blokjes...
blok 30
...van de Sweet William!

Happy Quilting,

Dorry

woensdag 5 maart 2014

Dotty weekend en een workshopje

 
Er is nog een plekje vrij bij de workshop Machinaal Appliceren door Willy Alers op vrijdag 14 maart. Zo handig als je appliceren met de hand niet zo handig vind, en toch aan die mooie applicatie patronen wil beginnen. Inschrijven kan via de webshop, dus wees er snel bij! Klik maar  HIER
 
Nu het Dotty weekend aanstaande is (vrijdag gaan we al en dat betekent dat we vrijdag 7 maart om 15.00 uur dicht gaan en zaterdag 8 maart GESLOTEN zijn de hele dag), krijg ik weer vragen wanneer er ingeschreven kan worden. Nu kan ik je zeggen dat er in overleg met Hotel de Leijhof weer een Dotty weekend plaats vind en wel op 3-4-5 oktober 2014. Opzet en inhoud hetzelfde als maart 2014, en inschrijven kan je doen via de webshop. Je kunt je echter ALLEEN inschrijven als je via email een uitnodiging hebt gekregen.....

Klik maar HIER

Happy Quilting,

Dorry (wilde toch bijna Dotty schrijven hahaha)