woensdag 22 oktober 2014

Veldhoven en heel wat in te halen

Dag koekmannetje....dag gemberkoekmannetje....dag gemberkoekmannetjenaaldenboekje....Ga je mee naar Veldhoven? Door de herfststormen? Ga je daar iedereen blij maken? Of ga je jezelf laten maken? Dat kan hoor! Voor € 3,50 is er een inloopworkshop compleet met al het materiaal.

En als je klaar bent met je gemberkoekemannetje, dan kunnen alle naalden verstopt worden onder je lijfje op een zacht stukje HOBBS. Je mag het zakje ook mee naar huis nemen en het thuis maken, of extra pakketjes voor thuis meenemen. Wat je wil. Want het is jouw feestje!
 Deze schitterende rode bak met allemaal nieuwe lapjes is ook een feestje. Met o.a. nieuw van Moda ' Rue Indienne'  door French General, of ' Richmond Reds'  door Barbara Brackman.

Ook mee gaat een hele stapel van de heerlijkste kookboeken. Iedereen is er dol enthousiast over; makkelijk koken voor in de gewone of in de Aga-oven. En om het gesmikkel af te maken de Aspen Mulling spices voor gluhwein, of in de appeltaart, thee, rode kool of over de pannekoeken.
 Jullie hebben vast overal gelezen over die fantastische 2 dagen van Susan Smith. Hier zie je de deur waarachter het allemaal afspeelde. Het was de deur van HAAR, en ga maar eens lezen wat zij er over schreef.
 Och, en ik had natuurlijk ook wat kiekjes geschoten...
 Genieten jullie mee?Tot in Veldhoven, want 

LET OP! 
Donderdag 23 oktober, vrijdag 24 oktober en zaterdag 25 oktober is de winkel GESLOTEN! 

We begroeten jullie graag in Veldhoven.


Happy quilting,

Dorry

donderdag 2 oktober 2014

Zaterdag dicht en vrijdag al om 16 uur

 Vrijdag 3 oktober gaan we om 16 uur al omdat we dan gaan beginnen met het Dotty weekend!
Daarom zijn we zaterdag 4 oktober de gehele dag ook gesloten....
Lekker ontspannen in de bossen van Oisterwijk, ons laten verwennen en heerlijk quilten!

Na het weekend zijn we er weer.

happy quilting,

Dorry