donderdag 23 februari 2017

Carnaval dinsdag 28 februari dicht

 Op carnavals dinsdag, 28 februari....
 ...staat hier alles op z'n kop....
en daarom zijn we dicht. Woensdag 1 maart zijn we er weer!

Happy quilting,

Dorry

dinsdag 14 februari 2017

Dorien's Happiness

Gloednieuw en alleen voor Quilt it & Dotty, heeft Dorien een nieuwe quilt ontworpen. 


Een quilt die rand voor rand wordt opgebouwd en elke rand een nieuwe techniek. We beginnen met yoyo's maken, dan baksteentjes patchen, dan kabeltjes borduren, sterretjes, hexagonnen appliceren, sterretjes extravaganza en een schulprand in combinatie met een piano-border. Deze BOM wordt aangeboden in 7 maand zendingen. Je kunt naar de bee komen als je wil, die is telkens op woensdagochtend. Of je laat het opsturen. De stoffen en de kleuren zijn gelijkend op het voorbeeld. Soms dezelfde, vaak een net iets andere, maar zeker net zo mooi! Daar krijgen we bij Quilt it & Dotty zoveel complimenten over, dat de stoffen zo mooi zijn, en in het echt NOG mooier!

Daar doen we het allemaal voor he, om mensen blij te maken.

Het patroon is in het Nederlands, malletjes en soms wat snijmaten. Niet moeilijk gebracht, voor iedereen te doen die de basis van patchwork en een beetje appliceren in de vingers heeft. En anders is er altijd nog de bee om vragen te stellen.

In maand 1 betaal je € 39,- voor het patroon en stof, maand 2 t/m 7 betaal je € 24,-. 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar welkom@quilt-it.nl.


En ik heb vandaag Valentijns hartjes in de webshop gezet; om een foto achter te plakken, of een borduurtje, of een opgevuld kussentje door de opening te steken.


Ze kosten slechts € 4,50 en je vind ze hier. Dotty hartjes met een venster

 

Happy Quilting,

 Dorry


donderdag 9 februari 2017

Vlechtmandje maken met Anne-Claudine

 Heb je in het Atelier in Overloon die leuke mandjes van stof zien staan? Gemaakt van allemaal verschillende stoffen?
 Die kun je komen maken in een workshop, op vrijdag 24 februari bij Quilt it & Dotty. Met de naaimachine, en onder vakkundige leiding van Anne-Claudine.
Hallo, ik ben Anne-Claudine met mijn hond!
 En Anne-Claudine ken ik al heel lang. Van de tijd dat ik net begonnen was met quilten en er op yahoo-groups een zogenaamde mailinglist was waar je op kon schrijven als je van quilten hield.

 Dat moet echt zeker 16 of 17 jaar geleden zijn. En zij liet me deze leuke tasjes/mandjes zien en ik was gelijk verkocht!
 Het touw wat er in zit krijg je tijdens de workshop. Een goed werkende naaimachine waar een zigzag-steek mee gemaakt kan worden neem je zelf mee.
 Tijdens de dag wordt er een klein model mandje gemaakt en is alles volledig verzorgd uit eigen keuken. Dus, koffie, thee, lekkers uit de Aga, een uitgebreide lunch.
Je hebt t vast wel eens voorbij zien komen hier en daar. En ik kan je vertellen, het is echt zo. Haast je, want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij! Kosten € 42,50. In de webshop kun je je opgeven en t lijkt eerst of je maar € 40,- hoeft te betalen, maar die gekke webshop van mij berekent er automatisch verzendkosten bij. Bij het afrekene, lekker makkelijk met Ideal kun je zien dat je op € 42,50 uitkomt.

KLIK MAAR HIER OM JE OP TE GEVEN


Happy Quilting,

Dorry

woensdag 8 februari 2017

BOM Gossip in the Garden

 We gaan weer een Blok van de Maand groep starten met de quilt Gossip in the Garden van Hatched and Patched! Al eens eerder deden we dat, en de enthousiaste reacties maakte dat we het nog een keer gaan doen.

In dezezelfde kleursfeer, maar wel met andere stoffen. Dat doen we wel vaker zo, en telkens weer krijg ik daar de reactie op dat het echt heel geslaagd is de kleur en stofkeuze! Vind je het ook zo moeilijk om een mooie combinatie te maken? Dan is een BOM echt iets voor je.
Het patroon is zeer uitgebreid en geillustreerd waardoor je niet de mist in gaat. Je kunt hem helemaal met de hand maken, maar je kunt ook delen met de machine hup-hup in elkaar stikken. En dan nog borduren...er zit echt zoveel in deze quilt!

Kosten hoor ik je denken? € 34,- per maand, maar maand 1 betaald je ook het patroon dus alleen in de eerste maand betaal je € 68,-. We beginnen donderdag 23 maart en telkens op die (bijna) laatste donderdag in de maand is er ook een bee. Reuze gezellig, en je steekt er een hoop van op.

Doe je mee? Elke maand een pakketje in de brievenbus, of ophalen op de bee?

Stuur dan een mailtje naar welkom@quilt-it.nl

happy Quilting,

Dorry

ps. er staat nog veel meer moois op het programma. Kijk maar eens HIER

dinsdag 7 februari 2017

We doen net of er niks aan de hand is

We zijn weer up-and-running zoals ze wel eens zeggen. De ergste griep is voorbij, maar t zweet breekt me nog regelmatig uit en veel en lang slapen. Hoort er allemaal bij, maar ik heb er echt zo geen zin in!!!

Een berg emails, vragen, telefoon-notities, ect. liggen hier te wachten en een voor een werk ik ze allemaal af. Na de geweldig leuke open dagen zijn er al heel veel inschrijvingen, maar we hebben plaats genoeg dus je kunt er zo nog bij! 
Zoals zo'n leuke mand maken met Anne-Claudine......KLIK  


Of een van onze nieuwe BOM's....zoals deze ' Dorien's Happiness', in 7 maanden elke maand een randje, patroon plus stof! Kijk maar eens wat een leuke dingen allemaal weer KLIK.


En dit schatje? Zo leuk he, een workshop!!!

KLIK en MELD JE AAN


Zo, nu ff m'n oogjes dicht en straks weer verder. T hakt er in hoor!

Happy quilting,

Dorry