vrijdag 23 oktober 2009

A gift for you!

Welkom op mijn weblog en om je bezoek te belonen, geef ik een kado! Een fatquarter-bundel met 9 verschillende prints van Judie Rothermel's 'Inkwell'. Samen gebonden met een uitbundig satijnen lint. Laat een berichtje/commentaar achter EN stuur een email naar welkom@quilt-it.nl. Ik geef er maar eentje weg!
Welcome to my blog, and to reward you visit, I am giving away this gift! A fatquarter-bundle of 9 different prints of Judie Rothermel's 'Inkwell'. All tied together with a lush satin ribbon. Just for you or to give to a dear quilting friend. Just leave a comment here, AND send an email to welkom@quilt-it.nl . Only one will be giving away!
De keukenmuren zijn ook al klaar! Dezelfde kleur als de winkel en rechts zie je de radiator in dezelfde kleur. Zo valt ie minder op. Je kunt de huizen bestellen, ze komen als een set die in elkaar past als een babuschka. En het rek is een geweldige plek om enkele Emma Bridgewater muggies te laten zien. (enkele, ik heb er maar een paar... LEUGENAAR!). Als je meer wil zien van mijn huis, je op wil krullen bij de haard, drinken uit de Emma Bridgewater muggies, zelf gemaakt herfst-eten wil proeven, dan kun je je nog steeds opgeven voor de HALLOWEEN-PARTY! (31 oktober) welkom@quilt-it.nl
The kitchen walls are finished too! The same colour as the shop and on the right you see the radiator also in the same colour. That way it doesn't show that much. You may also order the houses, they come as a set of three (fit into eachother like a babuschka) and the rack is a splendid place to show some Emma Bridgewater muggies (some, I only have a few......LIAR!). If you wanna see more of my house, snuggle up around the fireplace, sip my Emma muggies, eat home cooked fall-food, then you can still join the HALLOWEEN-PARTY! ( 31 oktober) welkom@quilt-it.nl

Wat een schattig tasje heeft Marie-Antoinette gemaakt! Je kunt het hier niet zien, maar ze heeft er ook leuke kleine crazy-steekjes op gemaakt. Op de achtergrond zie je een gedeelte van mijn wol-collectie; veel nieuwe kleuren en prints!
What a lovely bag Marie-Antoinette made! You cannot see it here, but she also made cute little crazy-stitches on them. In the background you can see a part of my woolcollection; many new colours and prints!

Happy Quilting!

Dorry

124 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Dotty,

Wat een warme herfst zal dat worden, heerlijk, zo'n seizoen heeft ook wel wat. Geregeld neem ik een kijkje op je blog ter inspiratie, werkt voor mij heel ontspannend.

Groeten,
Margreet K.

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Geregeld kijk ik op je weblog en site. Helaas is een bezoekje voor mij te ver uit het hoge noorden, maar zo blijf ik toch op de hoogte van jouw mooie winkel. De reis staat op mijn verlanglijstje, dus wie weet tot ziens!

Groetjes, Mariëtte

patchworkwilma zei

Hallo Dorry,

Vreselijk gezellig bij jou, helemaal in mijn straatje, ik zou mij er ook direkt thuis voelen.
Prachtig het stapeltje "give Away", natuurlijk ding ik ook graag mee om het misschien te mogen krijgen.

groetjes, Wilma.

Marry Bril zei

Wat een leuke stofjes, ik ben ook helemaal weg van de tassenpatronen.
groetjes, Marry

Anoniem zei

Ziet er gezellig uit allemaal. En wat een leuke stofjes!!!

Ingrid zei

Hallo Dotty,

Zonder zo'n verleidelijke actie is jouw site al leuk genoeg hoor.

groetjes Ingrid

Anoniem zei

Hallo Dory,
Wat een leuke berichtjes heb je steeds weer.
En mooie dingen die gemaakt zijn.
En nu ook nog zo'n leuke aktie met een give-away.
Een stapeltje om verliefd op te worden, stel je eens voor dat ik het zou winnen, zou helemaal te gek zijn.
Succes met alles wat je doet en heel veel groetjes, Riet.

erna zei

hallo

leuk blog heb je en je give away mag er ook zijn

groetjes erna

Daniëlle zei

Ha die Dorry, wat een verschrikkelijke stof!!!! Verschrikkelijk gaaf bedoel ik natuurlijk! Om te watertanden! Je hebt hard gewerkt mar het resultaat mag er zijn!! Ik kom, echt waar, een keertje naar Tilburg. Jammergenoeg kan ik 31/10 niet snik snik. Alvast een hele gezellige PARTY gewenst!! XXXD

Anoniem zei

Hoi
Leuke stofjes
Voor diegenen die wint veel plezier ermee
Gr Erika S

Gert zei

Jeetje, wat een gave giveaway zeg! Ik heb eigenlijk sinds kort pas de stoffen van Judie Rothermel ontdekt en ik vind ze helemaal te gek, dus deze prijs is SUPER ^_^ Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet in je winkel geweest ben (ik kom niet zo vaak in Tilburg), maar nu ik weet dat je ook Judie hebt, zal ik echt snel eens komen kijken.

Mupminoes zei

Oooh, wat een schattig stapeltje stoffen. En die kleur op de keukenmuur is ook al zo gaaf. Hier mag de keukenmuur ook wel een nieuw kleurtje, dus als je tijd hebt.....ha,ha,ha,

Annelies

Anoniem zei

Misschien zijn dit wel de stofjes waarmee je bezig was toen ik woensdag bij je in de winkel was! Ik vond het erg leuk om in je gezellige winkel te zijn en ik ben blij met mijn aankopen, ik kan nu mijn klosjesquilt afmaken,het quilten ervan zal me wel de hele winter bezig houden.
Bedankt nog voor de handige tips en groetjes van Els G.

Anoniem zei

Hallo,

Mijn dochter is vandaag jarig. Zij wordt 24 jaar en ik maak voor haar een quilt met reproductie stofjes. Waaronder natuurlijk Judie Rothermel-stofjes. Ik ben er helemal weg van.
Wat zou het leuk zijn als ik deze prijs zou winnen en deze stofjes in haar quilt zou kunnen verwerken! De restjes kan ik mooi gebruiken voor de Civil War Diary quilt waar ik net aan begonnen ben. En daarvoor gebruik ik ook alleen reproductie stofjes.
Ik hoop zo dat je keuze op mij valt.

Hartelijke groet,

Marina Brito de Campos
Amsterdam

martine zei

Vanddag je Jane Austen pakketjes ontvangen.
Ga het weekend gebruiken om het boek door te lezen.
En heb je ook al een mokkenverslaving?
Zijn aan jou besteed met zoveel aanloop.( LOL )
En natuurlijk doe ik graag mee met de give-away.
Zijn mijn favo stofjes.

Jannie zei

Hallo,

Ik ding graag mee naar deze prachtige stofjes. Maar zonder deze give-away staat je blog ook al bij mijn favorieten hoor. Altijd leuk om te lezen.

groeten, Jannie

Elni Langeveld zei

Hoi Dorry,

Ook ik hoop je winkel eens te komen bezoeken. Het is leuk bij te blijven via je blog en steeds nieuwe dingen te zien voorbij komen.
Groeten uit Zwolle, Elni Langeveld

cobie zei

ook ik zit bijna te kwijlen achter de pc. zo mooooooi zijn die stofjes.dus blijf ik hopen.

gr. cobie

merian zei

ha dorry,

wat een leuke stofjes, ze zijn super mooi. heel mooi voor de kerst quilt. gr. merian

Quibi zei

Hoi Dorry,

wat een prachtige stoffen zeg! Ik vond het erg leuk om je live te zien in Ahoy! Als ik een keer in Tilburg ben, kom ik zeker bij je langs!!

Groetjes en fijn weekend!

Yvonne

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Oeh, wat heb je toch een leuke spulletjes in je winkel....en wat een mooi huis! Je boft maar!
Heel veel plezier met je weblog nog...is genieten voor je lezers!!!

Groetjes van Jeanine

Isabella zei

Tuurlijk laat ik ook een berichtje achter, zulke stofjes zijn echt om te watertanden.

Carin zei

Wat een prachtige stofjes ga je weggeven! Weet je zeker dat je er niet iets zelf van wilt maken?
Ik wens jou ook een heel fijn weekend !

Anoniem zei

Hallo Dorry,
Wat een prachtige winkel heb je, vanuit een noordelijke provincie niet een twe drie te bezoeken, maar wel via je blog en op sommige beurzen. Ga zo door. Leuke give away. groetjes Ellen W

Miet zei

Mooi kleurtje in je keuken. Het ziet er allemaal super gezellig uit bij jou ! Ooit hoop ik het allemaal eens " levensecht " te kunnen zien . En ja natuurlijk zie ik dat pakketje lapjes helemaal zitten :o))) Merci om het in te zetten !!!!
groetjes

j.spruit13@chello.nl zei

Na de workshop ocean waves bij het Quiltgebeuren in Brielle ben ik een fan van je. Samen met de club de crazy ladies ben ik afgelopen zomer ook al in Tilburg in je leuke winkel geweest. Je was er zelf niet, maar we werden allerhartelijkst ontvangen. Als fervent quiltster ding ik graag mee met je lapes. Veel quiltplezier

trends-vouwgordijnen zei

Hallo Dorry,

Ik ben helemaal verslaafd geraakt aan het quilten. Wat een leuke stofjes en een prachtige winkel heb je. Ik kom graag op cursus bij je, daar heb ik mij al voor opgegeven..Groetjes Sylvia

Jos heijnen zei

Hallo Dotty, wat ziet het er gezellig uit. Je halloween party lijkt me erg leuk maar ik kom dan helaas van vakantie terug, dus moet ik even overslaan. Wat een gezellig pakketje ga je weer verloten.
Veel groetjes Jos

Gerry zei

Schitterend pakketje stofjes, Dorry. Heel leuk gebaar om dat weg te gaan geven.
Groetjes,
Gerry

Anoniem zei

Hallo Dorry,hoop in november je winkel zelf te mogen bezoeken en niet allen op je site dan kan ik de warmte die je site en stofjes uitstralen zelf ervaren.
Wat mag de winnares zich gelukkig prijzen,groetjes Marianne.

Rian zei

Hoi Dorry,
Natuurlijk laat ik een berichtje achter op je weblog. Ik probeer regelmatig wat weblogs te blijven volgen, gewoon voor de gezelligheid, maar ook voor de ideetjes.

En met zo'n give-away doe ik natuurlijk graag mee.

Groeten,
Rian

Betsie zei

Het ziet er allemaal zó gezellig uit, och, ik wou dat ik dichter bij woonde!!!!!!!!!!!

Guusje, zei

Prachtige kleuren in de keuken lijkt een beetje op degene die ik ook wil hebben. Ben helemaal flieft op de stofjes die je in de give away hebt.

Ria zei

Wat een verrassing! Bezoek ik voor het eerst je weblog en meteen houdt je een pakketje allerliefste stofjes voor m'n neus....... :)
Wat een leuk idee en een heel inspirerende weblog! Dank je wel! En: ik denk dat ik maar mee doe!!

Francien Reijmers zei

Hallo Dotty,
Vandaag voor het eerst de prachtige stofjes voor de Jane Austen quilt bij de post. Heerlijk alleen al om naar te kijken en dan vandaag ook nog die prachtige rode lapjes in de aanbiding. ik doe graag mee, groet

Franvien

Cisca zei

Hoi Dorry,

Ook ik wil graag meedoen met je give-away, wat een prachtige stoffen.
Maar dat was te verwachten van jou, ook al is je winkel niet groot, je hebt zoveel prachtige stoffen Voeg daarbij je vriendelijkheid en gastvrijheid en het is helemaal top.Plus natuurlijk je gezellige weblog.

Groetjes, Cisca

Francisca R. zei

Tuurlijk even een reactie geven, want ik wil wel in de lootjespot voor deze stofjes!!! Mmmmmmmm!
De huisjes zijn ook super.....moet toch maar eens richting Tilburg....want voor zo'n leuke winkel moet je toch 3 uur rijden over hebben?!
Fijn weekend!

Ineke-A zei

Jou blogadres staat ook bij mijn favorieten, leuk om alles te volgen!!! Wat een mooie kleuren, die lapjes van Give-Away. Heel veel groetjes Ineke Hulzebos

Marjan van Poortvliet zei

Oh zucht en rood is mijn lievelings kleur. Wat ziet het er weer gezellig uit. Helaas kan ik zaterdag niet komen maar wens jullie alvast veel plezier.
Marjan

kwiltma zei

Hoi Dorry, er wordt hard gewerkt bij jullie! prachtig die rode give-away... ik zal snel weer eens lengskomen.
Groetjes (k)WIL(t)MA

Suzanne van der Schoot zei

Hoi Dorry,

wat leuk leuk leuk allemaal, ik word er helemaal warm van. En aan een give-away doe ik natuurlijk ook mee!

Liefs, Suzanne

Joze zei

Het zal weer wel voor niets zijn, maar ik blijf proberen, niet geschoten is altijd mis!!

Groetjes uut Zeeland

Gerda Hartman zei

Ik heb je blog pas ontdekt. Wat ziet het er gezellig ut. Vooral die foto dat de deur opengaat! Wat een geweldige stapel stofjes.

Risja zei

Hallo Dotty.

Ik kreeg je neiuwsbrief, het was weer leuk om te lezen.
Alleen jammer dat je winkel zo ver is, maar misschien in een vakantie hou ik je zeker in gedachten.
Succes met je werk.

gr.Risja

gerda de bruyn zei

Hé ff een kopj koffie pakken om uitgebreid eens bij te lezen. De herfst begint ook hier en dat betekend coocoonen met quiltwerkjes op de knieen en oké nu de pc met...quiltblogs ;-) lieve groet Gerda de Bruyn

margaholla54 zei

Hoi Dorrie,
Wat een mooie stofjes van Judie Rothermels, ik heb er nog nooit van gehoord moet ik eerlijk zeggen, maar beter laat dan nooit. De keuken is top geworden, en hij was al zo gezellig.
Groetjes Marga

jolie zei

Wat zou ik blij zijn met dat stapeltje... :-)

wilma nooij zei

judie is ook mijn favoriet en ben een quilt met als hoofdkleur alle rode tinten aan het maken,dus...... ik doe heel graag mee!!!! en ik denk tot snel want jou winkel staat op mijn lijstje voor een vakantie weekje in november.
groeten wilma

Anoniem zei

dag Dorry, dat ziet er nog eens leuk uit! en heel toevallig las ik je berichtje ook nog. Leuk om je (weer) eens te zien in rotterdam verleden week.
Of ik nu wel of niet win, ik wens je een heel gezellig weekend.
groeten Annelies Melsen

Willeke zei

Je geeft me nu wel een heel goede reden om een berichtje achter te laten, zoals je op de beurs zei vind je dat erg leuk als je reacties krijgt. Bij deze dus! Ik geniet weer heerlijk van alle moois op je blog en hoop binnenkort een keertje in je winkel te kunnen langskomen.

groetjes uit Maastricht!

inge zei

superleuke stofjes!

Anoniem zei

Hallo Dorry,
Voor zulke mooie kleurtjes wil ik wel een gokje wagen!! Maar, ik neem regelmatig een kijkje op jouw weblog. Zo gezellig!!
Dank voor deze "Give away"!!
Elise

astrid zei

wat een schatjes zeg, je hebt weer een prima keuze gemaakt Dorry !
voor mij weer een reden om binnenkort eens langs te komen, tot snel,
lieve groeten, Astrid

Elisabeth zei

Ohh.. wat een 'begerige' stofjes, daar laat ik een berichtje voor achter.
Hartelijke groeten Elisabeth

petra zei

hoi dorry
gezellig blog heb je, ik lees het graag!
en als er wat te 'winnen' valt dan doe ik altijd mee, 't is me alleen nog nooit gelukt en ik wacht al jaren op de jackpot, maar een prachtige bundel fatquaters da's ook goed:-))
groetjes petra

Anoniem zei

Dorry, wat een gezellig blog heb je toch en wat een leuk huis!
Het lijkt wel een droomwereld bij jou, hartstikke fijn om even bij weg te dromen :-)!!!
En wat die stofjes in jouw handen betreft: Kwijl...,kwijl...,kwijl....

Tot binnenkort,
Annie.

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Heerlijk om zo het weekend in te gaan, leuk pakketje heb je samengesteld.

Fijn weekend!!

Groet, Jeanette

r_schoon zei

Beste Dorry,

Alleen al van het kijken naar die lapjes wordt ik al vrolijk! Jij ook een heel prettig weekend!

r_schoon zei

Alleen het zien al van die lapjes, maakt me vrolijk!
Jij ook een heel prettig weekend!

r_schoon zei

Alleen al het zien van die lapjes maakt mij vrolijk! Jij ook een heel prettig weekend!
Christine

r_schoon zei

Wat een prachtige lapjes! Daarmee wordt ieder weekend goed!
Jij ook een heel fijn weekend gewenst!

Jitske Quiltpoes zei

Hallo Dorry het pakketje stofjes zou heel mooi passen bij mijn memorie stitch quilt naar een patroon van Wendy Voster uit de Patronenpost.
Wie had dit gedacht zo`n 2 jaar geleden toen je vanuit Amsterdam naar Tilburg ging om hier een winkeltje te beginnen.
Ben nog nooit in de buurt geweest maar zie je wel vaak op beurzen, en je hebt veelal aparte dingen veel succes met alles Jitske

Jellie (de Quiltkoffer) zei

Prachtige lapjes! Je staat al een tijdje in mijn lijstje van medebloggers en vind het erg leuk om je te volgen en af en toe even in je winkeltje te sneupen!
Groetjes van Jellie

Anja H zei

Hai Dorry,
Leuk weer een nieuwsbrief van je. En weer een stukje op je weblog, gezellig. Zeker met zo'n mooie verloting er bij. Ik voeg me graag bij de rij die er voor in aanmerking wil komen.
Veel succes met alle dingen waar je mee bezig bent.
Groetjes, Anja H

liesbeth a zei

Wat een prachtige stofjes heb je in deze give-away. Had ze vanmorgen nog niet gezien op je blog. Hoop dat de ontvangster hier heel blij mee zal zijn.

Blogless me zei

Schattig! De stofjes zijn zooo mooi en als ik ze krijg zal ik zelf iets van maken. Ik hoop, dus!

Dieuwke.Ploos@hotmail.com zei

Hoi Dorry!

Wat was het weer leuk op de beurs! Ik heb de mooie williamsburg-kalender bij je gekocht. Degene die bij jou in het toilet hangt was altijd een reden om even snel een wc-bezoekje te brengen als ik vanuit Den Haag weer even mijn hart moest ophalen (en mijn portemonnee leeghalen) in jouw superwinkel. O ja, de lekkere thee en de lange rit hadden er ook waarschijnlijk wel iets mee te maken... Maar nu heb ik zelf ook zo'n mooie kalender!! Bij mij hangt íe in de keuken. Ik mag van mijn man namelijk niet het hele huis vol met quilts hangen. FLauw hè? Nu heb ik een klein beetje genoegdoening! Het zijn toch geen lapjes? Het is maar papier! :-) Veel plezier trouwens op je halloweenparty!! Have a scary happy night! Groetjes van Dieuwke uit Den Haag.

gea zei

o waw dat is nog eens leuk!
net als je blog die ik gereld wel bezoek
maar alleen maar kijke kijke kijke:))

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh, ik ben helemaal weg van het strikje! ;-))))))))
Bedankt Dorry en goe weekend!

Annelein Design zei

Hi Dorri,

Wat een heerlijk stapeltje stofjes geef je weg. Daar moet ik natuurlijk wel op reageren.

Erg leuk om te zien hoe jullie ook nog steeds bezig zijn in jullie huis.

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn jongste dochter langs geweest in Tilburg. Het was er erg gezellig en als het aan mij had gelezen was ik de hele middag gebleven.

Vraagje: zou het mogelijk zijn om van het hexagonquiltje, waar ik een heel lief stoffenpakketje voor heb gekocht, ook een foto te plaatsen? De dame die er toen mee bezig was had net die dag haar quiltje in worden niet mee. Zou zo graag eens zien hoe-ie er in het echie uitziet.

Veel plezier de komende tijd met al de leuke dingen die in de planning zitten. Als Tilburg niet zo ver weg was kwam ik zeker vaker langs.

Hartelijke groet,
Willeke

clara zei

Dorry, je hebt weer prachtige dingen, helaas zit je iets te ver weg voor de halloween-party anders zou ik graag een keer van de partij zijn. Veel succes met alles verder, groetjes, Clara

Heleen zei

Wat een gezellig cadeautje, alleen al er naar kijken geeft een heerlijk herfstgevoel!
groetjes heleen

Hennie Schutter zei

Hoi Dotty,
Rood past wel heel goed bij de DJ die ik aan het maken ben. Geweldige stofjes.

Groetjes Hennie Schutter

Lita zei

Hallo Dorry wat een ontzettend mooi stofpakketje
Ik lees regelmatig je blog en ook van vele anderen natuurlijk
Ik hoop nog eens jou kant op te komen om je winkel in het echie te zien
groetjes Lita

Ageeth Dorsman zei

O wat zijn die stofjes schitterend... Graag doe ik mee
aan de verloting. En blijf vooral die leuke stukjes op
je blog schrijven. Ik lees ze altijd en ze zijn erg
inspirerend!

Anoniem zei

Hallo Dorry,wat een mooi pakketje,ik zie de quilt al voor me er staan ook weer zulke leuke dingen in je nieuwsbrief.Groetjes Lia

Janny Schoneveld zei

wat een leuk weblog heb je.
Ga ik zeker vaker op kijken.
Heb je bij m'n favorieten gezet.
Ga zo door!!!
Groeten uit het westen des lands.
Janny S.

Anoniem zei

oh wat is dat toch altijd leuk, zo'n loterijtje. Ik doe weer mee hoor. De stofjes zijn weer prachtig.
Joke W.

Wendy zei

Hoi Dorry, wat een gezellige stofjes, complimenten trouwens voor je huis/winkel heel erg sfeervol. Hoop het binnenkort een keer echt te komen bekijken.

groetjes, Wendy

conny's quilts zei

Wat een heerlijke stofjes wil je zomaar weggeven, lief van je! Je winkel ziet er mooi uit, gelukkig kan ik zo even binnen kijken, het is denk ik gauw 3 uur rijden voor me....

Monique zei

Leuke site, leuke stofjes!
Groetjes,
Monique

Martine De Schepper zei

Dag Dorry,

Ben nog aan het nagenieten van mijn bezoekje,super content met mijn aankopen. Kom zeker nog eens langs.
En ....Heeft je broodje gesmaakt?
Fijn week-end ,Martine

Marjan zei

Natuurlijk waag ook ik een gokje, je kunt nooit weten. Je blog ziet er inspirerend uit. Succes verder en groetjes, Marjan

martine l zei

hoi Dorry,

leuke site heb je, en je winkeltje ziet er gezellig en uitnodigend uit. Ik kom graag langs, maar vanuit Spanje is dat toch eventjes een flink stuk om.
groetjes
martine L

Jacqueline zei

Ik doe graag mee aan de give away Dorry. Kom hier vaker. Ben helemaal verliefd op jouw stijl. De inrichting van je huis is super!

Jacqueline

Anoniem zei

Dorry, Wat een heerlijk herfstopwarmerpakketje. Ik weet zeker dat de ontvanger er iets moois van zal maken. Trouwens ook een erg leuk om te doen.
Groetjes Marijke B-G

margje zei

Hallo Dorry,

Wat een leuk pakketje en wat een leuk idee.
Wat ben je druk aan het werk.
Kom van de week beslist even binnenlopen.
Veel succes met al je drukke bezigheden. Groetjes, fijn weekend,
Marjo

Irene zei

Hallo Dorry,

Voor zulke mooie lapjes wil iedere quiltster wel een reactie achterlaten. Ik geniet ook altijd erg van jouw mailtjes en je blog.

Groeten van Irene

Anoniem zei

Hoi Dorry,
Van zulke mooie stofjes heb je natuurlijk nooit genoeg. Dus waag ik hierbij ook een gokje.
Groeten Yvonne H.

MarianneD zei

Wat een prachtig pakketje..om te smullen! maar de keren dat ik bij je langs kwam was het ook smullen geblazen,mooie stofjes,de koffie staat altijd klaar...;-)

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie stofjes Dotty, die wil ik wel :-D

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Wat een mooie stofjes en een leuke blog. Jammergenoeg woon ik niet wat dichterbij, maar mocht ik eens in de buurt zijn dan kom ik kijken want het lijkt me leuk om je mooie winkel in het echt te zien!
Groetjes Cora

Anita (Sniet) zei

Of het nu op je blog of lekker snuffelend in je winkeltje, de sfeer is opperbest. Fijne zondag.

Peti zei

Ha Dorry, Ik lees op verschillende blogs dat jullie zo'n leuke beurs hebben gehad. Maar jammer dat ik je in de winkel gemist heb, maar dat komt vast snel weer een keertje goed. Groetjes Peti

loes de groot zei

hallo daar,
il lees je blog al een tijdje, ben nu net een jaartje bezig met de quilten en vind het heel erg leuk allemaal!
gelukkig voor mij is er hier in de buurt ook een goed adresje waar ik terecht kan want je zit voor mij wel een beetje heel ver weg!
je give away is super!!!!! dat lijkt me wel wat
doei
loes

Anoniem zei

Hoi Dorry,

Het weekend is nog niet voorbij dus ik waag een poging.
De stofjes zien er heel gezellig uit!
Geke P Emar

Anoniem zei

Hoi Dotty,

Helaas werkt mijn email niet dus kan ik je geen mail sturen.

Geke P Emar

Anita deR zei

O Dorry, wat een mooie lapjes, die pasen vast ook wel bij mij, lol.

Anoniem zei

Hallo Dotty,

Graag zou ik in aanmerking komen voor de prachtige stoffen die je op de foto laat zien.

Groetjes Gerda van Boven

Anoniem zei

Ik ben al een fan van je , we hebben elkaar in Veldhoven ontmoet. Wat leuk dat je een give away hebt, misschien, heel misschien......

Anita zei

Hoi Dorry,

Wat is het toch ontzettend jammer dat je zo ver weg zit. Je nieuwsbrief zag er weer erg gezellig uit. Ik wens je een gezellige halloweenparty toe.

groetjes Anita E.

Fenny zei

Hoi Dotty,
Buiten regent en waait het momenteel en als je dan jouw nieuwsbrief krijgt met en leuk aanbod, dan kan ik zo genieten en vergeet bijna dat er nog het éé'n en ander ligt te wachten.....
groetjes,
Fenny

Jantine zei

Die stofjes wil ik wel winnen, ik spaar rode en witte voor een quilt. Je winkel bezoeken staat hoog op mijn wensenlijst, je ziet me vast eens verschijnen...

Anoniem zei

Tuurlijk doen wij allemaal mee aan jou "a gift for you". Happy winner! Wat een geluk om zo'n mooi pakketje zomaar in je brievenbus te vinden. Helaas zit ik 31 oktober bij Petra Prins in Zutphen, wie weet volgend jaar wel gewoon bij jou. Want het wordt vast en zeker super gezellig. Prettige zaterdag a.s. zaterdag.
Groeten, Judith.

Cindy at her Country Home zei

Hallo schattige Dorry,

Via via op je weblog terecht gekomen en lees al geruime tijd stilletjes op de achtergrond mee! Altijd veel gezelligheid en TEVEEL moois op je weblog te lezen, m'n neus (nu helemaal plat) blijft maar aan dat beeldscherm geplakt. En zeker nu krijg ik m'n neus er helemaal niet af, VERLIEFD geworden op de prachtige bundel met stofjes, echt zo mooi... Zal ook helemaal passen in m'n huis sferen! En kan alleen maar hopen dat de postduif met deze prachtige bundel naar het midden des lands komt vliegen... en het afleveren in het brievenbusje van Cindy at her Country Home en zo de sferen van je winkel opsnuiven! Mmmmmm... wat een mooie droom, voor jou gezellige hartengroeten van Cindy x

Mirjam zei

Hoi Dorry,

Wat heb je toch een gezellig huis, zo te zien op de foto's!!! Genet er maar lekker van!!! En wat een supermooie, lieve stofjes!!!!

Groetjes, Mirjam

conny ten berge zei

Wat jammer toch dat je zo'n eind weg zit, ik zou graag eens komen kijken, 't ziet er altijd zo brabants-gezellig uit!

Anoniem zei

Hoi Dotty,
wat een leuke afwisseling op die leuke blog van jou! En wie niet probeert mee te dingen wint ook niets!! Dus vandaar deze poging.
groeten Astrid

Anoniem zei

Hallo Dotty,

Ik volg je weblog nog niet zo lang, maar sinds ik je 'ontdekt' heb kijk ik bijna wekelijks even.
Ik geniet van de stijl die je hebt, en wil ook wel meedingen naar die mooie rode lapjes.
Bedankt voor het kijkje in je huis en werk.
Groetjes, Lia

nellies zei

Hoi Dotty
Ben ik nog op tijd
ook ik vind het geweldig mooi
eens per week ga ik langs de blogs die ik leuk vind
want anders ben ik een hoop tijd kwijt
Ik heb jou ook geselecteerd tot mijn favorieten
veel sukkes

Betty zei

hoi Dotty, een prachtig stapeltje stofjes!
Met het textiekweekend was ik eindelijk in jouw winkel, ik keek mijn ogen uit, wat een schitterende stoffen! Met een aanvulling voor mijn DJ stond ik na een half uur weer buiten waar de familie ongeduldig zat te wachten. Dus tot snel, voor meer snufelwerk!
Groetjes,
www.prinsart.web-log.nl

Anoniem zei

OOOOO wat een mooi bundeltje lapjes! Wie zou daar niet blij mee zijn ?Wat heb je een reuze gezellig blog. Ik zal zeker nog regelmatig terugkomen om te kijken naar al dat moois!

Groetjes conny

Balsemien zei

Hoi Dorry,
Hopelijk ben ik niet telaat met een berichtje? De lapjes zien er wel heel erg aantrekkelijk mooi uit, zeker met die mooie frivole strik erom!

Anoniem zei

Wow wat een mooie kleuren heb je gebruikt. Ik kom geregeld (anoniem) op je blog en wordt er enorm door geïnspireerd. Zulke leuke dingen.
En voor die enige give-away doe ik graag mee.
Birgitte B.

Jeanette zei

Hoi Dorry,

Wat vond ik het gezellig om gisteren eindelijk eens in je winkel te zijn!
Ik heb me laten verleiden tot de Pocket of Posies. Helemaal leuk!
Ik kom vast eens een tussenresultaat laten zien.

Groetjes,
Jeanette

supergoof zei

Weet niet of het nog kan, maar ik plaats toch 'n reactie, heb de stofjes gisteravond op de Halloweenparty gezien, en ze zijn geweldig MOOI!
Dorry, dankjewel voor de supergezellige avond, je enorme gastvrijheid, 't heerlijke eten, 't leuke handwerkje, en't gezellig kunnen kletsen met collega-quiltsters.
Het was 'n avond met een gouden randje in 'n geweldig quilthuis/winkel!
Voor mij was het de ruim 2 uur rijden meer dan waard!

:o)

agnes zei

En hebben jullie een gezellig Halloween gehad? Je keuken is mooi geschilderd, mooie warme kleur! Leuk om je blog te lezen.
groetjes,
Agnes

MARJO zei

Hallo Dorry,

Wat heb je een leuk huis. Halloweenparty was een succes. Heel gezellig, knus, lekker warm, mooie stofjes, leuke werkjes, heel aardige mensen en lekker eten en drinken. Was zeer de moeite waard.
Ik heb een superavond gehad. Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid.
groetjes,
Marjo

jimoos zei

Hallo Dotty ik kom beslist een keer bij jou kijken.

Ik hoor allemaal leuke berichten van jouw winkeltje !!

Groetjes José

jimoos zei

Dit was ik dus www. josees web-log .nl


Er zijn wat veranderingen aan gebracht daar door komt het !

christel zei

Hoi Dorry,

Wat was het ontzettend gezellig afgelopen zaterdag op de halloween-party. Bedankt voor deze leuke avond! Goed verzorgd, lekker eten geheel in stijl en leuke projectjes om uit te kiezen. Fijn om weer met nieuwe inspiratie naar huis te gaan.

liefs,
Christel

christel zei

Hoi Dorry,

Wat was het ontzettend gezellig afgelopen zaterdag op de halloween-party. Bedankt voor deze leuke avond! Goed verzorgd, lekker eten geheel in stijl en leuke projectjes om uit te kiezen. Fijn om weer met nieuwe inspiratie naar huis te gaan.

liefs,
Christel

Mieke en Ronald zei

Ha Dorry,

Wat een leuke dingen weer voor de mens, zo kom je de gure maanden wel door!
Veel succes, het ga je goed.

Lieve groet, Mieke

Karin Wastesson zei

Loved your shop and loved the Inkwell fabrics! Karin in Sweden who visited your shop thursday!