zaterdag 7 november 2009

A Dotty Weekend and Mr. Bingley strikes again

A Dotty Weekend

Zou het niet leuk zijn dat…

- je een heel weekend bezig kon zijn met alleen quilten

- je je dat weekend kon omringen met gelijkgestemden

- je heerlijk verzorg wordt met een natje en een droogje

- alles voor je geregeld wordt en je volledige aandacht kan richten op quilten (dus geen huishoudelijke taken )

- je een kleine workshop zou kunnen volgen in een techniek die je graag beter zou willen leren kennen

- maar dat je ook het hele weekend aan je eigen werk zou kunnen werken

- je zou slapen in een bosrijke omgeving waar je wakker wordt van de vogeltjes en de konijnen ziet huppelen langs de bosrand

- je ’s ochtends de deur uitgaat voor een verkwikkende boswandeling

- je na dat weekend heerlijk uitgerust en vol inspiratie weer huiswaarts keert?

Zou dat nu niet leuk zijn?

Daarom hebben we speciaal voor jou A Dotty Weekend georganiseerd waarin alles mag en niks moet. Het vindt plaats op 5-6-7 maart 2010 en de kosten voor het hele weekend zijn slechts € 99,- inclusief 2 overnachtingen, eten, drinken, mini-workshop.

Programma:

Vrijdag: aankomst in ‘De Suikerberg’ in Loon op Zand rond 18.00 uur, ontvangst door het Quilt it & Dotty-team. Die avond staat er een ‘potluck’ op het menu; alle deelnemers nemen een klein gerechtje mee en daar wordt een buffet van gemaakt waar we allemaal heerlijk van kunnen smullen. Bekende en onbekende quilters ontmoeten en bijkletsen waarbij we af en toe een steekje zetten.

Zaterdag: gezamenlijk ontbijt en daarna is de keuze een boswandeling of heerlijk patchen en quilten, een lunch waar u niets voor hoeft te doen, een kleine geheel vrijblijvende workshop en ’s avonds een diner, onder het genot van een glaasje van het een en ander gaan we genoeglijk al quiltend de avond in (met????).

Zondag: laat ontbijt , patchen en quilten en afsluitend om 14.00 uur een High Tea! Aan het einde van de middag gaan we inpakken, afscheid nemen en tegen het avondeten is iedereen weer thuis.


De Suikerberg (http://www.suikerberg.nl ) is een groepsaccomodatie aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het is een fijn huis met een warme, huiselijke ambiance inclusief een open haard! De tuinkamer biedt volop licht wat ideaal is bij het patchen en quilten. Er zijn diverse slaapkamers van 3 tot 6 persoons. Als je je vlug inschrijft kun je samen met quiltvriendinnen een eigen kamer reserveren (3, 4 of 6 persoons) . Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Uiteraard wordt de behoeftige quilter niet vergeten. Quilt it & Dotty zal zorgen dat alle belangrijkste quiltbenodigdheden aanwezig zijn. Mocht je zelf nog suggesties hebben, dan wil Quilt it & Dotty daar graag aan tegemoet komen!

Kortingsactie : als je voor 4 december 2009 je inschrijft voor de deelname aan dit weekend krijg je € 5,- korting op de prijs ( € 99,- minus € 5,- = € 94,- ) .

Inschrijven? welkom@quilt-it.nl of 013-5112501

O, kijk nu naar me....
O, look at me....
Wat hebben ze van me gemaakt.
What have they made of me.

Eerst was ik een leeuw met lange manen, en nu.....
Once I was a lion with long hair in my neck, and now........
Zie ik er uit als een POESJE....
I look like a PUSSYCAT...
Heb medelijden met me....
Please have pity on me...
{ zucht}
{sigh}
De quilt is een antieke quilt uit Dorry's collectie in rood en wit, geknoopt, niet gequilt. De foto's zijn genomen in onze huis-bibliotheek.
The quilt is an antique quilt from Dorry's collection in red and white, tied, not quilted. The photo's have been taken in the house-library.
Vrolijk blaffen,
Happy barking,
Mr. Bingley (aka Bing)

12 opmerkingen:

Daniëlle zei

Gaaf idee dat weekend, het zal vast vechten worden om een plekje!! Jammergenoeg kan ik niet, heb iets anders te vieren dan hihi. Nooit geweten dat jij zo'n eigenwijze Border in huis hebt. Schitterende hondjes!! Mooi weekend nog! Succes met de inschrijvingen!!

Dini zei

Wat een leuke Border heb jij!!! Mijn net 17 jaar geworden Bordertje slaapt ook altijd op quiltjes.
Ze heeft 3 manden..eentje beneden, eentje boven en eentje op zolder en natuurlijk ligt er in elke mand een quiltje:):)
Succes met je weekend

Dini

gerda de bruyn zei

Yes yes ik heb me aangemeld. Super gedurfd natuurlijk om in mijn eentje te gaan maar er komen vast meer schapen over de dam toch.....?
En mr Bingly je bent adorable!!!!!! x Laika en Gerda

Yvonne aka sommeke zei

Wooow, die Suikerberg ziet er gezellig uit, dat wordt vast een top-weekend!
Ocharme, ocharme die Mr. Bingley toch! Geef hem eens Antwerps aaike over z'n bolleke van mij!

Anoniem zei

Mister Bingley, je bent en blijft een echte Terriër. Dit is een soort vermomming zodat je beter achter de katten kunt jagen. Groetjes van de Cairn Tommy.

Krekeltje zei

jaaaah supertof zo'n weekend en ook zo lekker vlak bij :-)ik kom hoor.

Anoniem zei

Ja, ontzettend leuk, zo'n weekend.
Maar helaas was ik al te laat met opgeven. Hopelijk komen er nog meer weekenden, want er blijkt toch wel behoefte aan te zijn.
Had samen met een vriendin willen komen, maar misschien komt het toch nooit. Je weet maar nooit. Geweldig dat het zo snel vol is. Want dat is toch ook wel een complimentje waard.
Groetjes, Marjo

Anoniem zei

Wat een superstomme tikfout, heb ik hierboven in mijn berichtje gezet.
Dat moet natuurlijk zijn: had samen met een vriendin willen komen, misschien komt het er toch nog van. Je weet maar nooit.
Ja, snel een berichtje schrijven, dat werkt niet. Dus dan maar weer een correctie erachter aan.
Dus Dorry, we houden ons nog steeds aanbevolen voor je weekend. Groetjes, Marjo

conny ten berge zei

Help!!! Ik kom net terug van een quiltweekend met 4 quiltvriendinnen en dan lees ik dit. We hadden juist besloten volgend najaar Brabant onveilig te gaan maken, dus wie weet!

Sabine zei

Hoi Dorry,
Ik heb in maart 2010 al een ander quiltweekend in mijn agenda staan, anders was ik graag gekomen. Misschien een volgende keer, in een andere maand :-)
De dames van mijn bee wilden ook wel mee...
Groetjes, Sabine
http://sabineke.blogspot.com

Shirley zei

Dorry die wollen tussenvulling uit jouw winkel quilt als een droom!!! Ik ben een quilt van 250x 250 in zijn geheel (dus niet in delen) machinaal aan het quilten, en het is licht, soepel, makkelijk te hanteren, heerlijk! Andere vullingen maakten dat het zo'n stugge dikke prop werd in het gat van mijn machine, maar die wollen vulling is zijn geld dubbel en dwars waard!

Di zei

Ola

Adorei seu blog
seus trabalhos
seu cachorrinho e lindo

bjs