woensdag 30 januari 2013

Miss Yoyo

 Het was weer volle bak bij de Miss Yoyo vandaag, maar doordat we iedereen hadden laten inschrijven paste het precies. Er was ruimte voor vragen en iedereen kwam aan bod. Dit is ons zo goed bevallen dat we voor de volgende maand weer de Miss Yoyo deelnemers vragen om in te schrijven voor de bee. Dit kan EEN WEEK VANTEVOREN. Voor iedereen die nu niet naar de Miss Yoyo bee kon komen, hebben we een oplossing. De gewone Bee die meestal de eerste woensdag van de maand wordt gehouden, heeft nog ruimte voor Miss Yoyo deelnemers. Data staan op de website bij BOM's/CLUB's. De gewone bee (ook voor de Miss Yoyo deelnemers) is de eerst volgende keer 6 februari van 10.00-12.30 uur.
 We gingen deze keer aan de slag met de yoyomaker. Ik heb hem in de webshop staan: KLIK. Maar ook zonder de yoyomaker kun je ze maken. Let goed op dat de hoogte van deze strook  21 cm is excl. naad. Inclusief naad is dat 22 cm.
Zelf ben ik bezig met de My Home or Yours. Het schiet al aardig op met de quilts aan de waslijn. Het wel heel fijn werk, maar erg leuk om te doen!

Morgen ga ik naar Karen in Rijpwetering die op deze foto de scepter in haar keuken zwaait. Ik ga met al mijn lapjes mee met Supergoof haar trunkshow. Ik heb er enorme zin in! De gastvrijheid van Karen, de geweldige trunkshow waar ik nooit genoeg van kan krijgen en al die gezellige mensen die komen.Een heerlijk dagje uit. 

Happy quilting,

Dorry


5 opmerkingen:

Suuske zei

Hoi Dorry,

Het was jammer dat ik er via via achter moest komen dat de Miss Yoyo Bee nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft. Een mailtje had ik wel op prijs gesteld.

Wietske en ik komen graag de 6e naar de Bee.

Groetjes, Suzanne

lia zei

VEEEEEL plezier morgen,heerlijke verhalen in een prima omgeveing.
Groetjes Lia

Rennie zei

Veel plezier!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ze is er klaar voor zag ik. Veel plezier jullie.

anneke vaes zei

hoi dorry veel plezier.
het borduurwerk met de mini quiltjes ziet er heel leuk uit.
ik kan niet wachten tot ik er aan mag beginnen.

groetjes anneke vaes