donderdag 7 februari 2013

Nieuwe BOM!

Afmeting 167 1/2 x 167 1/2 cm
Na lang wachten kunnen we jullie eindelijk vertellen dat we een nieuwe BOM hebben! Het patroon is van Susan Smith (je weet wel van de Dancing Dollies en The Cotswolds quilt) en heet origineel Dishcloth, maar omdat ik van origine uit Limburg kom (wisten jullie dat eigenlijk wel?) hebben we besloten de quilt naar t Limburgse woord voor vaatdoek (dishcloth = vaatdoek) te noemen:

'Schottelslet' 
mag ook vaatdoekje genoemd worden
Maand 1 Schottelslet
Hier zie je maand 1 van de Schottelslet. In totaal komen er 10 maand-pakketjes met daarin telkens een blok van de afmeting als hierboven. Maand 9 en 10 zijn ingeruimd voor de blokjes rand en de effen border.
Heb je ook gezien hoe treffend we de stoffen hebben gekozen? Je kunt er van op aan dat we elke maand zo'n mooie keuze maken. Het patroon is in inches, naaimachine werk. De applicaties zijn met de hand evenals de stitchery-tjes.

De prijs per maand is € 25,- bij automatisch incasso.

Uiteraard kun je weer naar de bijbehorende bee komen. Die is telkens op vrijdag van 10.00-12.30 uur en we beginnen vrijdag 15 maart al! De andere data zijn 19 april, 17 mei, 14 juni, 19 juli, 16 augustus, 13 september, 18 oktober, 15 november, 13 december.
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen en omdat deze BOM zo'n schatje is en niet heel moeilijk, verwacht ik dat hij zo vol is. Opgeven doe je door een email te sturen aan: welkom@quilt-it.nl.
Dan ontvang je de inschrijfformulieren en kun je beginnen!

Happy quilting,
Dorry

4 opmerkingen:

Anoniem zei

LOL je hebt wel lef, zo'n naam kiezen, en neen, dat wist ik niet, ik dacht dat je een ras Brabantse was. Heeft echt iets antiekerigs merklap-achtigs, deze nieuwe bom. Prachtige stofjes!

mieke zei

Schottelslet klinkt in ieder geval leuker.
Leuke stofjes vd schottelslet.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een mooie is dat, als je er tijd bij kan leveren ;-)

Groetjes
Ines

jennifer zei

Ook een brabant wordt het een schottelslet genoemd. Tenminste bij ons in nuland in ieder gevsk