donderdag 28 maart 2013

In deze koude lente....

 Kom ik jullie de voorjaarszon brengen. Volgende week in Rijswijk (klik maar als je er meer over wil weten) hangen er 24 antieke quilts uit mijn prive collectie. En van sommige quilts zijn er ook patronen te koop. Helemaal nieuw is een patroon van een van de eerste antieke quilts in mijn collectie. En supermakkelijk want t patroon heeft knipvellen voor de hexagonnen toegevoegd!
Dit liedje is zooo toepasselijk.... KLIK
 Ook nieuw in Rijswijk zijn de schattige beursjes van Dorien. T linker beursje ken je misschien wel van t Dotty weekend, en we hebben n heleboel pakketjes gemaakt. Het middelste beursje kreeg ik met mijn verjaardag en is gemaakt met ons kleinste ruit-stempeltje. Het rechter beursje is niet zo goed te zien, maar daar zitten snoezige hexagonnetjes op!
 En hier is t dus al 2 weken allemaal om te doen. Het aannaaien van 24 , ja 24!, ophangtunnels aan de antieke quilts. Sommige quilts zijn zo kwetsbaar dat het moeilijk is n stevige tunnel te maken. T is een klus, net een zwangerschap met een bevalling....
 Ondertussen hier in het winkeltje in t altijd gezellige Tilburg heeft Jose blok 1 t/m 4 opgehangen van de Schottelslet. Niet iedereen durft de naam uit te spreken. Maar echt waar, bij ons mag je het gewoon over een schottelslet (vaatdoek) hebben. Mee doen aan de BOM kan nog altijd. Voor meer info klik HIER.
Voor wat meer paas-inspiratie heb ik de laatste Homespun in de webshop gezet. Klik maar HIER.

Ik ga nog tunnel 21 er aan naaien, want Jose heeft zich al een ongeluk zitten zomen. Alles moet met de hand er blind opgeappliceerd worden. Zucht....

Happy quilting at Easter!

Dorry

9 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Zondag zijn we van de partij en kunnen we je 'Schat' bewonderen. De beursjes zijn erg leuk.
Veel succes met tunnelen en hele fijne Paasdagen.

marcella zei

het bestaat een schottelset want het staat op wikipedia :)
http://li.wikipedia.org/wiki/Sch%C3%B3ttelslet

je antieke quilts kom ik graag bekijken en misschien neem ik wel zo'n 'beurspakketje' mee van de beurs. Komt er nog een beursaanbieding? :)

Carin zei

Wat ontzettend jammer dat ik niet naar Rijswijk kan komen, ik zou zo graag die antieke quilts gezien hebben. Die van dat plaatje is een geweldige quilt, komt daarvan het patroon in je webwinkel te staan?
Ben ook zo benieuwd naar de nieuwe BOM die Ingrid aan het voorbereiden is :-) Lig er onderhand van wakker dat ik mis grijp als het zover is LOL

Carin zei

Oeps, ik vergeet je helemaal Fijne Paasdagen toe te wensen !

Margot zei

Het is wel zo dat ik naar Rijswijk ga , om alles van jouw superstand weer te bewonderen en bekijken, toch heerst hier de vraag ... zijn de antieke quilts te koop ?
Of zijn ze opgehangen om te bekijken ?

Fijn pasen !!!!!!!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik verheug mij er nu al op en voor de verandering nog eens lekker dichtbij ook.
Zie je zaterdag en voor nu hele fijne Paasdagen!!!

Groetjes
Ines

Ik ben Esther zei

Oef wat een superleuke beursjes zijn het!! En de quilts zijn echt geweldig!! Helaas kan ik met geen mogelijkheid komen maar komen de beursjes ook in pakket in de webwinkel?
Ik hoop het zo!
Een fijne Pasen en goede dagen in Rijswijk,
Groetjes Esther

Sue-Anne zei

The hexagon quilt looks beautiful and your Dishcloth quilt is looking really good too. Happy Easter.

Hubertine zei

Heel veel plezier en succes volgende week! Helaas kan ik zelf niet komen. Ik had je collectie graag gezien.