woensdag 22 mei 2013

Een gekakel van jewelste

Miss Yoyo, de rand van deze maand
Het is een gekakel van jewelste in de workshop. Er is weer een bee van de Miss Yoyo. Die wordt altijd druk bezocht. Niet om te quilten, nee ben je mal, maar om te kletsen. De bee-leden komen uit heel het land en hebben veel gemeen en delen lief en leed met elkaar. Dat is ook iets wat me 20 jaar geleden opviel toen ik ging quilten (ja, dat is alweer 20 jaar geleden), dat er zoveel te bespreken is onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lapjes. En dan valt opeens leeftijd helemaal weg. Grappig heb ik dat altijd gevonden. Zelf heb ik quiltvriendinnen van 20-80 jaar. Als ze van mooie lapjes houden, is het goed! Mijn eigen leeftijd is vaak een raadsel, en menigeen trekt z'n wenkbrauwen op als ik mijn eigen leeftijd noem; 40. En al helemaal als ik samen met m'n twee dochters gezien wordt. De oudste is net 14, maar is een lange lijs en lijkt daardoor veel ouder. Lijkt leuk, dat je altijd jonger wordt geschat, maar hilarisch wordt het als er gevraagd wordt wat je studeert in Tilburg. Of wat dacht je in de Verenigde Staten waar ik mijn ID moest laten zien bij het bestellen van een wijntje....

Heel jong en nieuw zijn ook de stoffen van Jo Morton; Blue variety heet de serie. Al jaren ben ik dol op de stoffen van Jo, en het is een geweldig aardige vrouw! 

Ik heb de stoffen in de webshop geplaatst, klaar om opgepikt te worden door jullie. Klik maar HIER.


Oude bekenden zijn de ringspeldenkussens. Ze zijn er weer en staan HIER voor je in de webwinkel.

Zo, nu nog even koffie zetten, het is alweer op en dan hup aan de slag!

Happy Quilting,

Dorry

2 opmerkingen:

Quilting Moesje zei

Grappig:-) ik dacht ook dat je een stuk jonger als ik zou zijn;0)
Op mijn werk word ik ook vaak een stuk jonger geschat .. als ik mijn haar een niet zou verven is dat zo over denk ik ;0)

Maar jong of oud(er) maakt niet uit bij al de gezelligheid(gekakel) en lapjes en dan ook nog bij jou...
Groetjes,
Simone

Rennie zei

Heerlijk toch dat je je niet alleenjong voelt maar er ook jong uitziet. Ik zou zeggen 'houen zo!"