donderdag 3 oktober 2013

Daar is ze weer!

 Veel te lang heb ik jullie hier een beetje in t ongewisse gelaten. Druk met de winkel, dat kun je je vast wel voorstellen. Maar....nieuw zijn de twee Homespuns De Chistmas in July editie (die eerst schipbreuk geleden hebben en nu dus pas weer binnen zijn gekomen) en de September editie. Staan HIER voor je klaar in de webshop. Er op liggen de eerste blokjes van de Sunburst Garden een nieuwe blok van de maand waar nog een paar plaatsjes voor zijn! Kijk maar eens bij BOM's en Club's.
 Sweetie 10
 Sweetie 11
 Sweetie 12

Voor de maaksters van de Sweet William hier de blokjes!!!

A.s. zaterdag is er nog plek voor de workshop ' Non-Appliquick' .
Want er is veel te doen over deze wonderstaafjes. En In deze korte workshop van €20,- leer je hoe je zonder deze staafjes ook heel mooi kunt appliceren. Neem je naaitasje mee, en de rest krijg je op de workhop en ik laat je heel veel materialen uitproberen! Je kunt je aanmelden in de webshop. Klik maar HIER. De prijs lijkt eerst te laat, maar doordat de webshop automatisch verzendkosten toevoegd, betaal je t juiste bedrag bij het afrekenen.basiscursus rolmes, snijmat en naaimachine

 A.s. dinsdag 8 oktober (29/10, 05/11, 12/11, 26/11) begint de cursus hoe je met een naaimachine, rolmes en een snijmat een quilt kunt maken. Geen malletje komt er aan te pas.
We beginnen in t midden en de quilt kan zo groot worden als je zelf wil. Mocht je alle stoffen bij quilt it & Dotty uitkiezen, dan krijg je 10% korting. Wil je nog meedoen? Dat kan, door in de webshop deze cursus af te rekenen; KLIK. (ook hier komt de juiste prijs pas tot stand bij t afrekenen).

Zo, als dat niet genoegs leuks is, dan weet ik t niet meer.

Happy Quilting!

Dorry4 opmerkingen:

Bernadette van Gils zei

Hallo Dorry
fijn dat je er weer bent, maar snap best dat je druk hebt
ben blij blij dat je even de nieuwe blokken van de Sweet William erbij hebt gezet
tot gauw weer
groetjes
Bernadette

Sunny zei

Hallo Dorry, fijn dat je weer up to date bent! Maar
Ik wil graag weten wanneer het 1e Jane Austen pakketje verstuurd gaat worden. Ze waren toch al verzend klaar? Heb zo'n zin om eraan te beginnen.
Stoffige groetjes, Sunny


Phyllis zei

Ik had je al gemist, leuk weer wat van je te horen, tot gauw!

Rennie zei

Ben blij dat je er weer bent.