vrijdag 27 juni 2014

Over een poes die thuis kwam en een tuintje wat uit zn voegen barst....

 Veilig in de armen van Robin is Pluisje na een bijna 2 weken weg te zijn geweest. Flink mager, maar verder kerngezond bleek ze een kilometer verderop in een plantsoentje rond te struinen. Gelukkig nam de vindster snel contact op, en dat kon allemaal dankzij het FEESTBOEK.
 Nu zou je kunnen denken dat ik daar een taart voor ging bakken, maar deze twee heerlijke hartige taarten bakte ik voor de 40e verjaardag van een vriendin. Groene asperge met ham, en....
 ....gegrilde courgette, paprika en rode ui. Ze gingen schoon op en kregen veel lof toegezwaaid door de gasten.
Kijk eens wat ik in de etalage zag van een peperdure Bossche schoenwinkel: pantoffeltjes met het Broken Dishes patroon! Hebben!!!!
 Het mooie weer zorgde er ook voor dat ik eens lekker een middagje in het Wilhelminaprk ging liggen. Afgelopen zondag ging dat vergezeld van heerlijke muziek.
 En dan gaan de schoentjes uit!
 Pakketjes werden er ook gemaakt deze keer. En wel voor de Sunburst Garden, ook wel bekend als Little Sparrow van Susan Smith)

de nageltjes heb ik oranje gelakt, verder heb ik niks met die kleur
En dit is maand 10: we maken het bovenste blok uit de quilt, bijna een meter breed en een enorme klus.....

Zo, morgen komt mijn buurvrouw lesgeven. Ik wens haar alvast heel veel succes en natuurlijk plezier!

Happy quilting,


4 opmerkingen:

Hermie: Welkom in mijn wereldje:-) zei

Die taartjes zien er lekker uit, en je teentjes ook:-) Dat gaat een super workshop worden morgen, met je buurvrouw als vertelster kan het bijna niet meer mis gaan. Wat word dat een mooi blok, volgens mij was je daar mee bezig toen ik mijn speciale lapje bij je vond ( en nog een paar andere)
Gelukkig dat pluis weer terug is ze zal zich in de toekomst wel twee keer bedenken voordat ze weer de wandelschoen aan trekt. Veel plezier morgen. Groetjes Hermie

tiny zei

Fijn dat Pluisje terug is, je taarten zien er heerlijk uit . Je blok wordt heel mooi. Fijn weekend.

Phyllis zei

He wat een gezellige blogpost. Zulk goed nieuws dat Pluis terug is, zag het al op FB, dan vraag je je toch af waar ze al die tijd gezeten heeft. Lekkere taarten en leuk project. Succes morgen!

Ineke van den Akker zei

Het was een geweldige dag. Dank Dorry en SUPERGOOF!