donderdag 11 september 2014

Dotty weekend 3-4-5 oktober 2014

 Al sinds jaar en dag zijn de Dotty weekenden enorm populair. Gezellig met quilters een heel weekend aan niets anders denken dan quilten. Eten, drinken, voor alles wordt gezorgd. Dit jaar hebben we in oktober al een Dotty weekend, en wel op 3-4-5 oktober. We beginnen vrijdag tegen 18 uur en zondag middag tegen 16.00 uur kussen we gedag en zwaaien we nieuwe vriendinnen uit om moe maar voldaan naar huis te gaan.
 De locatie is het schitterend gelegen De Rosep in de Oisterwijkse bossen. Ruime twee persoons kamers, waar de bedden van elkaar kunnen, een zwembad met saunafaciliteit, een heerlijke ruimte voor ons zelf waar we het hele weekend aan de slag gaan met quilten, borduren, en nog meer van dit leuks. Uiteraard is Quilt it & Dotty er met vele dotty spulletjes uit de winkel.....
Het gehele weekend staat er koffie, thee en water tot onze beschikking. Ontbijt, lunch, diner zit allemaal bij de prijs in begrepen. Er zijn mini-workshops die gratis zijn, met de hand, met de machine, wat je maar wil. Heb je er al zin in? De kosten zijn € 225,- p.p. Je kunt je NU opgeven. Vertel er dan ook bij met wie je op de kamer wil. 

Inschrijven gaat via de webshop, maar let op, de juiste prijs komt tot stand na toevoeging van de verzendkosten. En graag per persoon een losse bestelling doen, anders klopt de prijs niet. (sorry lastig, maar is gewoon technisch niet anders mogelijk).

Klikkerdeklik! 


Happy quilting,

Dorry

ps. kun je in oktober niet? Je kunt nu ook al inschrijven voor het Dotty weekend in maart 2015.... Klik maar HIER

5 opmerkingen:

quiltelle zei

Ik heb eigenlijk wel zin. Ik ga er even over nadenken.
Groetjes Elle

Anoniem zei

Je bent vergeten te vermelden dat we BOMMETJE in het zwembad kunnen doen, groetjes Dorien

Bernadette van Gils zei

is het nog geen oktober??? heb er zin in
groetjes
Bernadette

Anoniem zei

Ik wil heel graag komen, maar eerst betalen! Dat lukt me niet om een of andere reden op je blog/webwinkel...Ik kan een quiltweekend toevoegen door op de knop toevoegen te drukken, maar verder gebeurt er niks... Wat doe ik verkeerd? Heb ook al een mail verstuurd... Er zitten nu 2 dames te snikken van de zenuwen :) ;)
Hartelijke groeten,
Debbie Elting

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Ik zie dat het al gelukt is Debbie, en welkom bij t quiltweekend....