woensdag 22 oktober 2014

Veldhoven en heel wat in te halen

Dag koekmannetje....dag gemberkoekmannetje....dag gemberkoekmannetjenaaldenboekje....Ga je mee naar Veldhoven? Door de herfststormen? Ga je daar iedereen blij maken? Of ga je jezelf laten maken? Dat kan hoor! Voor € 3,50 is er een inloopworkshop compleet met al het materiaal.

En als je klaar bent met je gemberkoekemannetje, dan kunnen alle naalden verstopt worden onder je lijfje op een zacht stukje HOBBS. Je mag het zakje ook mee naar huis nemen en het thuis maken, of extra pakketjes voor thuis meenemen. Wat je wil. Want het is jouw feestje!
 Deze schitterende rode bak met allemaal nieuwe lapjes is ook een feestje. Met o.a. nieuw van Moda ' Rue Indienne'  door French General, of ' Richmond Reds'  door Barbara Brackman.

Ook mee gaat een hele stapel van de heerlijkste kookboeken. Iedereen is er dol enthousiast over; makkelijk koken voor in de gewone of in de Aga-oven. En om het gesmikkel af te maken de Aspen Mulling spices voor gluhwein, of in de appeltaart, thee, rode kool of over de pannekoeken.
 Jullie hebben vast overal gelezen over die fantastische 2 dagen van Susan Smith. Hier zie je de deur waarachter het allemaal afspeelde. Het was de deur van HAAR, en ga maar eens lezen wat zij er over schreef.
 Och, en ik had natuurlijk ook wat kiekjes geschoten...
 Genieten jullie mee?Tot in Veldhoven, want 

LET OP! 
Donderdag 23 oktober, vrijdag 24 oktober en zaterdag 25 oktober is de winkel GESLOTEN! 

We begroeten jullie graag in Veldhoven.


Happy quilting,

Dorry

4 opmerkingen:

Julimond zei

I will be in Veldhoven on Thursday.
This will be my first time there.
I am sure, that i will find you and your wonderful fabrics.

Greetings from Germany
Iris

Bernadette van Gils zei

veel plezier in Veldhoven, hoop dat je leuke dagen hebt

groetjes
Bernadette

Hermie zei

Veel succes en plezier in Veldhoven, wij slaan over en gaan naar Nieuwegein

Ann verstreken zei

Hallo Dorry,
Een paar weekjes geleden bestelde en betaalde ik het nieuwe mooie boek Agacadabra bij jou. Een tijdje later vroeg je me om nog 6.50 euro bij te storten voor de hogere verzendkosten naar Belgie en dat heb ik dan ook gedaan. Maar helaas heb ik mijn boek ondertussen nog altijd niet gekregen. Hoe spijtig want ik kijk er heel erg naar uit.
Groetjes,
Ann