vrijdag 26 september 2014

Emma Bridgewater

 Ik ben dol op t servies van Emma Bridgewater. Al jaren.... Begon ik ooit begonnen met hier een mokje en daar een bordje, inmiddels puilen mijn kasten uit en gebruik ik het dagelijks.
 Ook in de winkel verkoop ik inmiddels dit leuke servies. Vele klanten zijn net als ik aan het verzamelen geslagen. Heel vaak hoor ik in de winkel het volgende: 'Ik zoek het mokje met het konijntje want mijn dochter spaart konijntjes' of ' heb je de botervloot van Black Toast, want daar verzamel ik alles van' .
 Hoe graag ik zou willen, maar ik kan niet altijd alles bestellen regelen om aan jullie wensen te voldoen. Maar daar is nu deze speciale actie voor! 

Tot zondag 28 september kun je al je bestellingen doorgeven voor Emma Bridgewater. Enkele stuks, speciale  'patterns' , speciale vormen. 

En alles kan tijdelijk PER STUK besteld worden. 

(en dat is heel uniek want vaak gaan ze per 6....)


 
Wat zou t leuk zijn om jezelf eens te verwennen met je lang gekoesterde wens op Emma Bridgewater gebied. Of wat dacht je ervan om nu alvast je Sinterklaas of Kerstinkopen te regelen? 

Stuur een email om  je bestelling door te geven. Een foto erbij maakt het extra makkelijk!

welkom@quilt-it.nl


Happy quilting,

Dorry

donderdag 25 september 2014

Hokus Pocus

 Gisteren na een superleuke en gezellige en ook nog eens geslaagde workshop Broderieletters (klik maar op t woord dan kun je je nog inschrijven voor 10 oktober!) van Supergoof waar deze smikkelcake-huisjes schoon op gingen,  had ik een heerlijke avond in de keuken van de schrijfster van onderstaand boek. Agacadabra, een no-nonsens kookboek dat eigenlijk meer een kijk en droom boek is vol met geweldige keukens en huizen en natuurlijk mensen!
En ik mag het boek verkopen in de winkel, kom het gerust eens inkijken want het ligt hier klaar op de toonbank. Of je besteld het in de webshop; KLIKMAARHIER .

Happy quilting and cooking,

Dorry

donderdag 18 september 2014

Huisjes bouwen

Het startschot is gegeven van de nieuwe BOM Het Huis van de Freule, ontworpen door Danielle Naber! Elke maand een huisje maken van een mooie ruit of homespun, met daarin telkens een ander blok, en na 12 maanden deze schattig quilt ( 114 cm x 156 cm).
De basisstof kun je kiezen. (A,B,C,D of E) Klik op de foto en dan zie je ze tot in detail! Inschrijven doe je door even te emailen met welkom@quilt-it.nl. De eerste maand, het inschrijfgeld is € 34,-. De overige 11 maanden betaal je per maand € 12,-. Daarvoor krijg je het patroon, en alle stoffen voor de top! Om de quilt compleet te maken is er een setje met 12  sleuteltjes verkrijgbaar om op elk huisje te naaien voor € 14,-.
De BOM heeft een Bee: KLIK  maar het pakketje wordt gewoon met de post naar je thuis gestuurd. Voor dezelfde prijs. 

Ja???

Echt waar...Lijkt het je wat? Wees er snel bij, want op=op! JA IK DOE MEE  

happy quilting,

Dorry

donderdag 11 september 2014

Dotty weekend 3-4-5 oktober 2014

 Al sinds jaar en dag zijn de Dotty weekenden enorm populair. Gezellig met quilters een heel weekend aan niets anders denken dan quilten. Eten, drinken, voor alles wordt gezorgd. Dit jaar hebben we in oktober al een Dotty weekend, en wel op 3-4-5 oktober. We beginnen vrijdag tegen 18 uur en zondag middag tegen 16.00 uur kussen we gedag en zwaaien we nieuwe vriendinnen uit om moe maar voldaan naar huis te gaan.
 De locatie is het schitterend gelegen De Rosep in de Oisterwijkse bossen. Ruime twee persoons kamers, waar de bedden van elkaar kunnen, een zwembad met saunafaciliteit, een heerlijke ruimte voor ons zelf waar we het hele weekend aan de slag gaan met quilten, borduren, en nog meer van dit leuks. Uiteraard is Quilt it & Dotty er met vele dotty spulletjes uit de winkel.....
Het gehele weekend staat er koffie, thee en water tot onze beschikking. Ontbijt, lunch, diner zit allemaal bij de prijs in begrepen. Er zijn mini-workshops die gratis zijn, met de hand, met de machine, wat je maar wil. Heb je er al zin in? De kosten zijn € 225,- p.p. Je kunt je NU opgeven. Vertel er dan ook bij met wie je op de kamer wil. 

Inschrijven gaat via de webshop, maar let op, de juiste prijs komt tot stand na toevoeging van de verzendkosten. En graag per persoon een losse bestelling doen, anders klopt de prijs niet. (sorry lastig, maar is gewoon technisch niet anders mogelijk).

Klikkerdeklik! 


Happy quilting,

Dorry

ps. kun je in oktober niet? Je kunt nu ook al inschrijven voor het Dotty weekend in maart 2015.... Klik maar HIER

dinsdag 9 september 2014

Dinsdagavond bee

 Vanavond gaat van start.....tromgeroffel.....

DE DINSDAGAVOND BEE!
We beginnen om 19 uur en t duurt tot 21.30 uur. 
Kun je deze keer niet? 
Op de volgende data wordt de bee weer gehouden:

DINSDAGAVOND
-->
14 oktober, 11 november, 9 december, 13 januari,  10 februari, 10 maart, 14 april,   12 mei,  9 juni
 Kosten € 5,- per keer  (maar bij aankoop van min. € 15,- is de bee gratis....)

Happy quilting,

Dorry

donderdag 4 september 2014

Stonefield Bee! Zaterdagmiddag 14.00-16.30

Op zaterdagmiddag 6 september houden we van 14.00-16.30 uur voor de eerste maal, en op veler verzoek de Stonefield bee. Ben je bezig met deze quilt, of ga je in oktober naar de workshop tweedaagse van Susan Smith en kun je niet wachten om er alles over te weten te komen en er met andere ' Stonefielders '  erover te kletsen, kom dan naar deze bee! De kosten zijn € 5,- maar bij besteding van € 15,- in de winkel is de bee gratis. Koffie, thee en iets lekkers staat klaar.

Happy qulting,

Dorry

woensdag 3 september 2014

Nieuw Cursus en workshop programma!

Goofs Broderie lapje; workshop
 Afgelopen zaterdag zijn er weer vele enthousiaste quilters afgereisd naar Tilburg voor de jaarlijkse fameuze Open Dag en viering van alweer de zesde verjaardag van Quilt it & Dotty.
Het huis van de Freule: BOM
 Het was zo druk dat ik geen seconde tijd heb gehad om foto's te maken. Maar zo hier en daar zijn er al wat verslagen verschenen op de blogjes!Voor iedereen die niet kon komen; het cursusprogramma staat online, en je kunt je weer inschrijven voor alle leuke activiteiten zoals bee's, BOM's en Dotty weekenden.
Lizzy; een sampler BOM
Ik heb me laten influisteren dat het aanbod belachelijk groot is, zo veel dat het je gaat duizelen. Dus....neem een lekkere stoel en lees wat we weer gaan doen de komende herfst en winter!

KLIKNAARHETCURSUSPROGRAMMA 

KLIKNAARHETBOMENCLUBPROGRAMMA


Happy quilting,

Dorry