woensdag 1 juli 2015

Heel veel zomernieuws!

Mysterie van het Grote Huis
 Toen ik deze foto kreeg van Marianne, was ik zo trots. Trots op t feit dat mijn ontwerp aan de andere kant van het land gemaakt wordt op dit beeldschone bankje.
Sunburst Garden
 Ook Ingeborg had een prachtige top af, en ik had hem al lang ontvangen die foto, maar nog geen tijd gehad om hem aan jullie te laten zien.

Terwijl ik wat administratie doe (bleh, vervelend klusje), wil ik jullie vertellen dat ik een workshop geef op locatie! In het De Pont museum. Bij de tentoonstelling over Amish Quilts.


Zo gezellig als bij mij in de keuken is natuurlijk moeilijk te overtreffen en daarom was ik zo blij toen De Pont mij vroeg! En wat gaan we doen? Amish quilten natuurlijk!

We gaan quiltpatronen tekenen en quilten...Zoals de Amish dat deden! Aan een frame, met z'n allen. En na de workshop wordt je eigen deel eruit geknipt.

Wil je ook eens ervaren hoe dat is, met z'n allen aan een quiltframe quilten? Geef je dan op! Je krijgt er de toegang van het museum gratis bij. Kadootje van het museum, aardig he? We beginnen op 11 uur, en het is op zaterdag 11 juli. Koffie en thee inbegrepen. En dat allemaal voor slechts € 25,- 
Heb je er zin in? Voor aanstaande zaterdag wordt er in t warme zonnige zuiden heeeeeeeeel warm weer voorspeld. Tenzij er nu iemand roept; ik wilde zaterdag naar Tilburg afreizen voor een bezoekje aan Quilt it & Dotty..... nee, niemand?

Zaterdag 4 juli is de winkel DICHT.

Dan neem ik hier een duik in....

Happy quilting!

Dorry

3 opmerkingen:

Colette Keuten zei

Ik riep nog wel.... hoorde je me niet? ;)

quiltingmieke zei

piep

oh wat lijkt me dat Amish leuk om te doen..
maar we vieren schoonzoons en mijn verjaardag..

veel plezier en duik ze as zaterdag
knuf

Ada Kopitopoulou zei

Het lijkt me erg leuk om dit te doen. Helaas zit ik wat ver weg !!