donderdag 11 juni 2015

een huisje, een huisje en wat nog meer?

 Ik lig er 's nachts wakker van, van een huis, een huis met een straatje, een schelpenpaadje, een laan met bomen en nu ook een hekwerkje.

Zoals hier dus. Zie je heel vaak in engelse tuinen en vind ik zoooo schattig. Deze maand dus een hele border met een hekwerkje, ook wel een borderafscheiding genoemd. Ik maakte de boogjes met een biastapemaker small, de kleine dus, maar 6 mm! Wil je ook zo;n leuk deelpakketje ontvangen? Of allemaal? Met stof, zonder stof, whatever you want. Nou dan staan ze HIER.
 Een hoekje wat ik met mooi weer vaak vergeet is mijn opkamer, de bibliotheek. Met kasten vol uhhhhh quilts. Je hoort het goed. Quilts. Ik verzamel antieke quilts. Zoveel dat ik een dikke 2 jaar geleden een expositie gehouden heb in Rijswijk destijds. Mijn camera was niet goed opgeladen, dus......vreselijk ik heb geen foto's! Maar ik wist me wel nog te herinneren dat darling Phyllis er een blogje over geschreven had. En dat vind je HIER . Ik heb weer zo zitten genieten. Mijn eigen quilts bekijken zonder uit te vouwen en weer op te vouwen. Daar heb je wat aan met deze warmte hahahaha
 Ook heerlijk warm zijn de wolletjes die we sinds jaar en dag in de winkel verkopen. Maar wat maak je daar nou van hoor ik jullie denken. Nou deze schattige herfstquilt. Wol-applicaties uitknippen zonder naad en met wat borduurgaren in kleur er hup opnaaien.
Pakket met 4 patronen is nu in de aanbieding: € 40,- nu voor € 25,-. Een pakket met alle materialen kan op verzoek samengesteld worden. Ondergronden geweven (japanse) ruiten, en dan voor de applicaties de wolletjes. Er is er nog een: kijk maar HIER.


Happy quilting!

Dorry

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi Dorry, zit hier nog helemaal verliefd te zijn op op klinkerpaadje, het schelpenpad en de bomenrijtjes die zo leuk waren om te maken. Krijgen we er weer zo'n schattig hekje bij! Kan niet wachten tot volgende keer. Wat zou er dan weer bij komen? Dat wordt een extra verrassing omdat je dit keer nog geen tipje van de sluier hebt opgelicht. Ben heel erg benieuwd.
Vr.gr. Nietteke

Supergoof zei

het wordt nu wel heeeeeeeeeeeeeeel verleidelijk buurvrouw,...
:o)

Yvette 365 days zei

Waar kan ik het patroon voor de herfst bestellen, samen met een stoffenpakket? Kan het ook opgestuurd worden, ik woon namelijk in Canada en leuke quiltwinkels zijn hier moeilijk/niet te vinden.

Groetjes,

Yvette

Marion Anderson zei

lekker blogje en vooral dat klik hier , hahaha, liefs en knufjes xx

Phyllis zei

Ja, huizen..... dat kan je zo bezig houden, he? Dank voor de link naar mijn blog, misschien wordt het weer eens tijd om een tentoonstelling van je quilts te organiseren, what say you? Ze zijn zeker het zeker waard, misschien combineren met wat workshopjes in de patronen en technieken die in jouw antieke quilts te vinden zijn..... en wat mooie stoffen pakketjes gebaseerd op deze quilt of die quilt, oh, zie het helemaal voor me, gezellig [met 2 zachte 'g's :)) ] !

Phyllis zei

... of een show and tell... met misschien workshopjes en (begin)pakketjes....

Ada Kopitopoulou zei

Wat een schattig huisje. Geweldig schelpenrandje.