woensdag 30 maart 2016

 
Ken je dat gevoel, dat OPEENS je quilt af is. En dan moet je naar buiten. Wapperen met dat ding. Zo blij en vrolijk, want je taak is volbracht! En wat ben ik er blij mee. En wat vind ik dat de foto totaal geen recht doet aan hoe mooi hij wel niet is. (ook al deed Marianne onwijs haar best om dat ding in beeld te krijgen)


Dan maar in het Atelier-tje op de vloer, met een stoel erbij en dan daarop klimmen om een foto te kunnen maken. Zo, die ligt eindelijk stil. En nog is hij in het echt veel en veel mooier. 

Ook zin om deze quilt te gaan maken, maand voor maand? Elke maand een envelopje in de brievenbus met daarin het patroon en de stofjes? Geef je dan snel op welkom@quilt-it.nl. Kosten € 26,- per maand, 12 maanden lang. Kun je daarna ook zo blij wapperen.
 Was ik jullie hier op het blog helemaal vergeten te vertellen over alle leuke nieuwe ' borduurderige'  spulletjes er binnen gekomen zijn. Het staat niet in de webshop, dus als je iets ziet, even een mailtje naar welkom@quilt-it.nl. Zoals dit enorme fotoboek € 42,-
 Klein fotoboekje met handgeschept papier pagina's € 9,95 (brievenbus € 2,50)
 Notitieboekje met handgeschepte pagina's € 24,- (pakketpost € 7,-)
 Leuk klein notitieboekje met schattige klosjes op de voorkant € 8,95 Compleet met elastiekje en vakje voor losse lapjes en briefjes. (brievenbus € 2,50)
En wat dacht je van deze antieke klos? Om bijvoorbeeld je randje van de week op te rollen, of een ander borduurwerkje. Of mooie kantjes ....en je kunt er met bijgeleverd setje ook nog een deurknop van maken alhoewel ik hem daar iets te groot voor vind. € 8,95 (pakketpost a € 7,-). Voor de klos liggen twee  Pressepapiers met Toile du Jouy printjes € 3,50 en kan alleen per pakketpost verstuurd worden. 

In drie kleuren: bruin, zwart en aqua

Leuk he, waaien je lapjes buiten niet weg als je bezig bent aan de tuintafel (dit weekend kan het weer!

Nou geniet maar van dat vooruitzicht! Ik ga snel pakketten snijden voor de Camelot, want daar strooooomen de orders voor binnen. Dus als je nog wil; wees dan snel, dan snij ik zo jouw pakket nog mee. En de quiltmania no. 111 is helaas uitverkocht.

Happy quilting,

Dorry

1 opmerking:

Annemieke zei

Je top is erg mooi geworden en tegelijkertijd heel gezellig om te zien. Ik geniet ook nog steeds van het maken van Lizzy, t gaat niet zo snel maar dat geeft niet. Mooie spulletjes in de winkel, die presse papiers gaaf!
Groetjes
Annemieke