vrijdag 6 mei 2016

Waar blijft de tijd? En wat doet ze nou?!?!?

 Toen we afgelopen week begonnen met de Lizzy...
 En de pakketjes sneden, vouwden en later uitreikten...
 dacht ik aan die prachtige quilt die ooit eens voor het eerst gemaakt is....
 72 verschillende blokken van 5 inch in het vierkant...
 allemaal kleine vormpjes, met een malletje te maken en dan overtrekken op stof....
zodat de blokken later deze schitterende quilt vormen....

En ja, dit is blokje 6. Het laatste blokje wat je deze maand moet maken. Patronen EN stof. Handig samengepakt, want in elke zakje zit het patroon voor een blok, en de lapjes voor dat specifieke blok. Niks uitzoeken, gewoon hup beginnen. Op je balkon, in de tuin, bij de tv. De Lizzy groeit daar waar jij bent. En je kunt nog meedoen! Kosten zijn € 26,- per maand en na 12 maanden zijn de blokken klaar. Dan mag je de chimney's en de cornerstones (randjes en hoekblokjes) ZELF uitzoeken. We zitten al bijna vol, dus wacht niet te lang. Alle maandpakketjes kunnen worden opgestuurd, maar je kunt ook naar de bee komen. Die is elke maand op een vrijdag. Wat jij wil. Even mailen naar welkom@quilt-it.nl voor meer info of om je al op te geven.

 Zaterdag was ik heerlijk op stap met mijn lief (nee geen foto's van hem deze keer) naar t Modekwartier in Arnhem. Gewoon wat stoffige dingen bekijken en besnuffelen. Maar zoals altijd, kom je iets heel anders tegen dan waar je voor komt. Sweet Sugar Hill! 
Een geweldig leuk bakkertje met een retro-sfeertje. Heel veel zoetigheid en een lust voor het oog om te zien!  
 De antieke en vintage meubeltjes, en de ambachtelijke producten...
 Ik raakte niet uitgekeken. En gesnoept. Wat we moesten wat meenemen. 


Truffels en meringues; allemaal op en heerlijk!!

 Dat streepje he, dat doet het um...
 Wie kan hier van af blijven?
Minder happy was onze Pluis. Nou, eigenlijk maar even. Ze ging onder t mes, want sinds ze bevallen was, was dit alweer haar 3e krolsheid. T was een prachtig avontuur, die kittens, maar nu kan ze gewoon onbevreesd naar buiten. En met steekjes in haar velletje doet ze dat ook. Heeft nergens last van. Een echte killer buiten kat hhahaha

Iets dichterbij, maar veelgevraagd is een B&B in Overloon. Nou wat dacht je van eentje MET quilts op de bedden?

Gabriels Plats heet het, midden in het dorp. En bij uitstek geschikt om te logeren zodat je bijvoorbeeld naar Supergoof workshops kunt komen! Want de inschrijving is vanaf nu geopend!!! Klik maar HIER.
En tot die tijd maakt Supergoof kleine steekjes, want het is pas voor na de zomer. Maar dan kun je vast ruimte inplannen in je agenda. 


Heb je op Facebook de give away gezien? En dat Anita dit garentorentje heeft gewonnen? Heerlijk applicatie en hexjes garen van Superior Thread in heel handige doosjes zodat de draad nooit meer loswikkelt. Kosten € 16,- voor 9 kleurtjes, en er komen € 7,- verzendkosten bij want het kan niet door de brievenbus. Dus als je het wil bestellen, dan even mailen naar welkom@quilt-it.nl. En 'like' Quilt it & Dotty op Facebook, want er gaan nog meer give aways plaats vinden!
 Terwijl ik dit zit te schrijven schuift er een doos de winkel binnen. Met heel veel moois....

 Ik laat hier enkel even de foto zien....

 je kunt het bestellen, dan stuur ik het naar je op!
 Wat staat dat boek daar mooi he, samen met het applicatieworkshop voorbeeldje. Ook dat gaan we weer doen in het nieuwe seizoen. Want schrijf maar met grote letters in je agenda; 

OPEN DAG QUILT IT & DOTTY ZATERDAG 2 JULI!

 Zou dit mooie boek het dan halen?

 Denk het niet, evenmin als dit boek.... vast al door jou besteld en onderweg met de postbode naar jou gezellige huis.
In Overloon hebben we een plaatselijk krantje, en mijn koor stond deze week op de voorpagina, met een dienstenveiling van de leden om de kas te spekken. Maar veel belangrijker was, wat er IN stond.

Een heus artikel over Quilt it & Dotty. Klik maar op de foto, dan wordt ie groot en kun je het lezen. Nou, was er helemaal beduusd van!

Happy quilting,

Dorry

2 opmerkingen:

Oma San... zei

Wat een heerlijk stukje om te lezen!
Wil graag de Foep gaan doen maar moet ff wachten met mij opgeven..als je begrijpt wat ik bedoel.....
Komt wel. Liefs San.

Phyllis zei

Wat een enig artikel! En mooie andere zaken in deze blogpost!