donderdag 6 april 2017

Workshop met Francis, freehand applicatie dag

 Velen kennen de Singer Featherweight naaimachientjes wel, en Francis  (klik voor info van Francis) die onlangs bij ons daar een workshop in gaf. En deze keer gaan we een stapje verder! We gaan leren met de borduurvoet uit de vrije hand te borduren. Het voetje wat je daarvoor nodig hebt mag je die dag gebruiken van Francis en kun je daarna ook aanschaffen voor veel borduurplezier thuis!
 We houden de dag op zaterdag 27 mei 10.00-16.00 uur geheel verzorgd incl. pakketje!
Of je nu met een featherweight komt, of met je eigen naaimachine, je kunt zelfs een featherweight naaimachine van Francis uitproberen om hem later aan te schaffen!
 Koffie, thee, lekkers uit de Aga, een uitgebreide lunch bij mooi weer in de boerentuin geserveerd.
 Welke machine je meeneemt is niet belangrijk, wel dat je de machine kent en dat hij in goede staat is. Het zou jammer zijn als je niet enthousiast door kunt werken op die dag. Ik maak diverse leuke kleine voorbeelden en op de dag zelf kun je daar uit kiezen. Het pakketje met alle stofjes voor die dag hoort bij de workshop!
 Met vragen of problemen over je Featherweight kun je die dag bij Francis terrecht en worden indien mogelijk ter plekke opgelost.  Wil je zien hoe we geinspireerd raakten? Kijk dan dit filmpje:


Deze dag is voor iedereen van elk niveau! Beginner, gevorderd of vergevorderd schrijf je maar in! De dag kost € 45,- incl. versnaperingen en lunch en incl. pakketje voor het werkje. In de webshop staat eerst € 42,50, maar bij het afrekenen wordt het bedrag automatisch € 45,-. Kom je er niet uit of heb je meer vragen, mail dan naar welkom@quilt-it.nl. 


Happy quilting!

Dorry

Geen opmerkingen: