woensdag 27 september 2017

langzaam komt de Kerst er aan

 Voel je de kilte in de lucht, de donkere avonden? De Kerst komt er aan! En wat kun je beter doen met koude donkere avonden op komst dan een heerlijke quilt maken? Van Moda is er een geweldige serie stoffen binnen gekomen; Snowfall, hoe toepasselijk. Geweven ruiten, echte moda ruitjes gecombineerd met kleine printjes in dezelfde kleuren.
 Het heeft wel iets weg van Schotland, die ruiten, dat zachte. Want de geweven ruiten zijn aan een kant iets opgeruwd. Brushed noemen ze dat. De andere kant is heerlijk glad en soepel. Je kunt de ruiten stoffen aan beide kanten dus gebruiken want de ruiten zijn door en door geweven. Ik heb ze maar snel in de webshop gezet: KLIKKERDEKLIK en bestellen maar.
 Nieuw in de winkel zijn de grotere flesjes van de basting glue, ook wel applique glue genoemd. 
€ 17,-
 Deze heeft een handig harmonica knijp flaconnetje. € 14,95

 Janine Alers kennen jullie vast allemaal wel van haar  voormalige winkel 't Quiltgebeuren en van de Quilthoeve. Ze komt in de aanloop naar haar nieuwe winkel House of Quilts by Janine die begin 2018 opent alvast lesgeven  bij Quilt it & Dotty! De eerste workshop is appliceren voor beginners; twee dagen achter elkaar alle technieken en foefjes voor het appliceren combineren in een handig naslagwerk voor later! Data: vrijdag 1 en zaterdag 2 december, incl. lunch en materiaal € 80,- voor 2 dagen. KLIKKERDE KLIK OP JE OP TE GEVEN
Mocht je al kunnen appliceren, maar wil je je techniek opfrissen en verdiepen? Dan is de workshop voor gevorderden misschien iets voor je: datum vrijdag 8 december incl. lunch en materiaal € 50,- KLIKKERDE KLIK OM JE OP TE GEVEN

Zo dat was weer een nieuwsflits van mij. Wist je dat ik dagelijks op facebook en instagram (dorryvanosch) van alles deel over wat er te doen is in de winkel? Zie ik je daar ook een keer?

Happy Quilting,

Dorry

Geen opmerkingen: