vrijdag 29 juni 2018

Open dagen en (her) Opening van de uitbreiding 7 + 8 juli


Tadaaaaaa Tromgeroffel....
Op zaterdag 7 en zondag 8 juli is het eindelijk zo ver. Open dagen bij Quilt it & Dotty EN de opening van de uitbreiding. De foto hierboven laat het keukentje zien terwijl het nog lang niet af is, en terwijl ik dit type zijn we al weer veel verder en we werken gewoon keihard om alles op tijd gereed te krijgen.
Zoals gewend een nieuw cursus en workshop programma, met veel nieuwe BOM's. Hele originele, echt zoals je die van Quilt it & Dotty gewend bent, en we hebben de voorbeelden hangen!

 De Plukmand is er weer met heerlijke jams en leuke tuinartikelen.
 Francis, omgedoopt tot de Featherweight dokter, is er ook!
Ze neemt gereviseerde singertjes mee en ze heeft allerlei handige accesoires bij zich en je kunt vragen stellen, nou wat wil je nog meer....

Ik ben naar de Emma Bridgewater fabriek in Stoke on Trent geweest, en toen is het idee geboren om een loterij te houden tijdens de open dagen. Bij elke besteding van € 25,- ontvang je een lootje en maak je kans op een geweldig item van Emma Bridgewater! En we hebben 4 serviesonderdelen die we verloten, zaterdag trekken we er twee, en zondag trekken we er twee.

 Op het allerlaatst melde mijn lieve collega Janine van House of Quilts zich, en zij komt zondag!
 Ze neemt haar beroemde malletjes mee en laat je zien wat er allemaal mogelijk is.
Tevens komt Antoinette Manders haar prachtige quilts laten zien en demonstreert ze hoe ze tot haar stof en kleurkeuze komt. Haar paardje laat ze thuis :-)

Ach en ik ben vast nog van alles vergeten, want koffie, thee en taart is er natuurlijk en we hebben eindelijk een eigen toilet a la Dorry. Teveel om op te noemen. Je bent van harte uitgenodigd! Kom je ook? Beide dagen van 10-17 uur en parkeren kan gratis op eigen terrein en niets is teveel en gezelligheid van voor tot achter. De tuin is heerlijk om in te zitten en in en om Overloon zijn zoveel leuke dingen om te doen zodat je er een heerlijk dagje uit van kunt maken. 

Happy Quilting,

Dorry

3 opmerkingen:

Rachel zei

Dit is fantastisch! :)

hamoda hmada zei


شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف

hamoda hmada zei


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام