woensdag 11 augustus 2010

for once a one flower wednesday

Vandaag kwamen Petra, Annie en Claudia bij mij in de winkel en lieten me dit zien! Zijn dit niet de schattigste poppenquiltjes ooit met hexagons? Perfect voorbeeld van de Poppenquilt Club die weer opnieuw gaat starten in september. Elke maand, gedurende een jaar, ontvang je een patroon EN alle stoffen voor je eigen poppenquilt. Voor slechts € 20,- per maand. NIEUW; ook buitenlandse deelnemers toegestaan!! (Paypal)

Today Petra, Annie and Claudia came into my shop to show me this! Aren't these the cutest doll-quilts with hexagons? Perfect examples for the Doll Quilt Club which will be starting again in September. Each month, for one year, you will receive a pattern AND fabric for your own doll quilt. For only € 20,- a month. NEW; foreign applications allowed!! (Paypal)

Happy Quilting,

Dorry

6 opmerkingen:

gerda zei

Wat blijven die hexagonnen toch leuk!!! en een poppenquiltje hmmm.errug leuk!!!

Inge Slaats zei

Nou Dorry, ik heb ze met eigen ogen kunnen zien en ze zijn echt helemaal leuk. Ik ben zo blij dat ik ook begonnen ben aan die kleine hexagonbloemetjes. Enne..... die poppenquiltclub daar ga ik ook aan meedoen, zóóóó gaaf!

Groetjes,
Inge

PS: het was wederom supergezellig vandaag bij jou in de winkel. Ik ga vanavond hexen en stofjes aaien LOL

Daniëlle zei

De roze is van Petra? Ik doe maar een gooi hihi!! Schattig zijn ze, zowel de dames als de quiltjes!! Als ik nog niets ahummm onder handen zou hebben, was ik de eerste op je lijstje!! Doe ze de volgende keer maar de hartelijke groeten!! Liefs, Daniëlle

Anoniem zei

Hello Dorry, I would like to join your Doll Quilt Club starting September. Please send me the details. Thank you, kindest regards, Ann ~ Australia.

quilting Jeannet zei

Wat zijn het een schatjes Dorry! die roze.....tis dat ik al aan Kathleen vastzit, maar anders......eeen mens heeft maar één leven he ..

groetjes, jeannet

Shirley zei

aaah wat een dotjes! Je boft maar met zulke vriendinnen Dorry.