dinsdag 6 december 2011

The day after....

 De dag zo na Sinterklaas, ga ik direct in Kerstsfeer. Niets van te zien hier op deze foto's want ze zijn van afgelopen vrijdag. Toen was het Camelot Bee en Ria had haar Jane Austen meegenomen. Je weet wel, eén van de eerste BOM's van Quilt it & Dotty.De quilt is gemaakt naar de quilt van Cassandra en Jane Austens quilt uit het begin van de 19e eeuw.

 Zie de geweldit mooie kleine ruitjes?
 En ze is al heel ver! Want Ria maakt hem zo groot als voor op een 2 persoons bed!

 Zelfs de achterkant is mooi. Complimenten!
 Dit is blok 3 van de Camelot. En, één tip, maak eerste binnenste cirkel en maak daarna de ronde rand en zet die twee in elkaar. Werkt het makkelijkste zegt deze stuntel die een hele ochtend bezig is geweest om te achterhalen waarom het niet klopte.
Dit zijn de blokken die dezelfde Ria had gemaakt, en zij doet er af en toe een roze in. Vind ze leuk.

En wat is onze Mr. Bingley een knap kereltje geworden he? Na zo'n plukbeurt ziet hij er een week lang uit als een kale rat. (mijn facebook-vriendjes hebben hem al heeeel zielig zien kijken), dus heb ik maar even gewacht met een foto laten zien. Hier staat hij helemaal gelukkig te wezen op Pakjesavond, de cadeau's staan achter hem al te wachten.

Voor de deelnemers aan de Xmas-party a.s. zaterdag en zondag: NIET ETEN! Je krijgt een hele kerstmenu voorgeschoteld. En dan is het jammer als je eerst aan de boerenkool hebt gezeten. Je neemt mee je naaitasje met wat basismateriaal als je persé je eigen spulletjes wil, maar eigenlijk verzorgen wij alles. Het voorbeeldje is al af, en wel door haar gemaakt. Maar nog geheim. Zondagavond zien jullie het hier op de weblog!

Happy Quilting,

Dorry

5 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Oh wat een prachtige quilt. Je blijft er naar kijken. Ja ja de Camelot en de rondjes..... we mochten het meemaken. Gelukkig dat het gelukt is. :)

Ellen zei

Wat een prachtige Jane Austen quilt, inderdaad je blijft ernaar kijken. oei ronde vormen is mij nog onbekend zal ik daar ooit aan beginnen dan ;-)
Mr bingley ziet er zeker knap uit, helemaal klaar voor de feestdagen.
Fijne dag,
Groetjes, Ellen

Anoniem zei

he Dorry,

De tweede rand zit er bijna aan....

groetjes Ria

Guusje, zei

Wat is de jane auten quilt mooi zeg, prachtig. Je camelot blok ziet er ook geweldig uit, soms ben je er even mee bezig maar dan ineens weet je het. Veel plezier aankomend weekeinde bij de Xmas party.

marcella zei

ben eigenlijk meer benieuwd naar Mr Darcy :) ook vers geknipt en geschoren?
Heel gezellige avond gewenst bij de Xmas party, jammer dat je zo ver weg zit ;)