woensdag 14 december 2011

Home of the Houses


Wie had dat kunnen denken, meer dan 1000 deelnemers aan de huisjes rage 'Building Houses froms scraps'  van Jeanneke? (deelnemen kan, klik maar op 't huisje rechts)
 Afgelopen weekend is Quilt it & Dotty al omgedoopt tot 'Home of the Houses' want het mini-huisjes quiltje hangt hier te pronken!

We hebben de scrapzakjes al klaar gelegd en de blauwe luchten en gele raampjes stof uitgezocht. Om het hele gebeuren feestelijk in te luiden, hou ik
a.s. zaterdag 17 december 
Huizen Voorpret Bee van 
13.30 uur tot 16.00 uur.
Sorry Bee=VOL!

Wij zorgen voor thee, koffie en hebben wat spulletjes klaar staan om direct aan de slag te gaan met het voorbereiden van een huisje. Wel graag even aanmelden via email.
Mocht je nu niet kunnen komen, dan heb ik speciaal voor de metselaars zakjes scraps in mijn webshop geplaatst. In elk zakje zit een halve meter scraps, en de lapjes zijn groot genoeg voor de huizen. Vermeld je bij de bestelling dan ook welke kleur je graag wil? Ze kosten € 6,- en voor € 2,30 worden ze bij je thuis afgeleverd door de postbode.
Nu ons hele hoofd vol zit met huizen bouwen, zou je bijna vergeten dat het vandaag ook alweer de één na laatste bijeenkomst was van de Mysterie quilt! We maken het hart met het vaantje en de sterrenblokjes er omheen.Morgen of overmorgen vind je het pakketje in de brievenbus of op de mat.
En dan ben ik ook helemaal vergeten te vertellen dat er vorige week een vrachtje met wolletjes binnen is komen vallen. En er komt nog meer aan, maar daarover een volgende keer!
Zou er vandaag nog iets gequilt komen? Ik denk van niet, veel te druk hier met inpakken, versturen en organiseren!

Happy quilting,

Dorry

5 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ik heb er helemaal zin in. Dorry de link onder het huisje in de rechter kolom werkt niet!
groetjes Anita

Bertie zei

Schitterend en zo jammer dat ik ver weg woon, veel plezier zaterdag, het quiltje is schattig:))

Anoniem zei

Wat een leuk initiatief. Groetjes,
Marjo

Ria zei

Heel veel plezier zaterdag met de huisjes bee. Wij lopen dan in Deventer bij het Dickens festival... of zitten te kleumen achter chocolademelk.

Ria zei

Oja en even tussen door, ik ben wel de 200 ste volger!! ;))