vrijdag 20 juli 2012

Keuzes voor de Lizzy deelnemers

Keuzes, keuzes, altijd moeilijk. En vooral als het gaat om zo'n mooie quilt als Lizzy's Sampler. De deelnemers aan de Lizzy BOM zijn bijna toe aan de laatste blokken. Jullie hebben de keuze om de quilt af te werken met inzetdriehoeken zodat de quilt recht wordt. Die stof hoort bij maand 12.
de antieke Lizzy
 Of, als je de border met de zaagtandjes er ook bij wilt, dan hebben we een aantal stoffen uitgezocht waar je uit kunt kiezen. Het rood in de border wordt de beige basiskleur van de sashings. Het blauw in de border (waar de border mee begint en mee eindigt) kan stof A, B, C, D of E worden. In de foto hieronder ligt de beige basisstof midden tussen de te kiezen border stoffen.

klik op de foto voor een vergroting.
Als je niet kiest voor de zaagtandjes border, dan krijg je uiteraard wel het patroon voor de zaagtandjes.

Dus, Lizzianen, laten jullie weten of jullie nog 4 maanden door gaan en welke stof je dan wil? Stuur maar een mailtje naar welkom@quilt-it.nl.

Happy quilting,

Dorry

3 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Gave blauwe E maar ik ben helaas géén Lizziaan......

Supergoof zei

Ben blij dat je weer uitgerust thuis bent.
Hè gezellig!
Ik ben net als Anita ook geen Lizziaan, maar zou het wel willen worden. Is het patroon ook te koop zonder stofjes?

Anoniem zei

het verschil tussen de blauwe stofjes is lastig te zien ook als je uitvergroot. zou je ze nog wat groter kunnen fotograferen, of kunnen noemen uit je webshop welke het zijn, daar zijn de stoffen beter te vergroten.