dinsdag 13 november 2012

Zoveel dingen voor de komende feestdagen

 Eerst wilde ik even laten zien wat een leuke versie Dorien van The Cotswolds quilt heeft gemaakt.
 Wat lapjes uit Houston, en verder restjes uit de mand.
 Wil je ook aan de slag met dit patroon? (zoooo leuk om te maken, ik heb hem zelf in pastelletjes gemaakt) dan staat het patroon HIER voor je in de webwinkel.
 En je kunt het niet geloven, maar over 6 weken is het al kerstmis. Daarom hebben we alvast wat leuke kerst-hebbedingen voor je. Een metalen platte kerstboom voor je kerstkaartjen en kerstfrutsels en kersthangers. De grote boom is € 14,95 en de kleine (zie hieronder) € 10.95. Omdat ze met de post vast en zeker stuk gaan, staan ze niet in de webshop.
 De bellenhartjes zijn er in diverse maken van € 3,50 tot € 7,95 (die laatste zijn 2 hartjes aan elkaar met strasstenen). Ook vanwege de kwetsbaarheid niet in de webwinkel.
 Ken je deze dingen nog? Ze ruiken lekker en....
 ...je kunt er een theepot op zetten. Kaneel-onderzetters! Door de warmte van de theepot wordt er een heerlijke kaneelgeur door de kamer verspreidt. En het vangt de druppeltjes op van de tuit. € 8,95. Wat een leuk kado is dat voor een vriendin, je moeder of je dochter! Klik maar HIER.
 En kijk eens wat we hier hebben! Een groot kersthuis met 24 vakjes voor de advent waar allemaal kleine kadootjes in kunnen. Het dak kan open en als je dan een deurtje open doet klinkt er kerstmuziek. Hij werkt op 2 batterijen (niet inbegrepen).
 Een zingende dame, 2 kinderen die muziek maken, ze bewegen bij het openen van een deurtje. Wat een feest om dit adventshuis in je kamer te zetten voor de kinderen of kleinkinderen. Het huis is ALLEEN OP BESTELLING te koop. Hij staat wel in de webshop, maar is alleen te leveren zolang ik ze nog kan krijgen.
Gedurende de advenstperiode (die begint op 1 december), staat het huis in de winkel en bij het afrekenen mag elke klant een deurtje open maken. Daar zit dan een verrassing in varierend van een kerstkransje, een pakje naalden, kantjes, een klosje garen tot.......een CADEAUBON MET 20% korting op de aankoop. Elke dag wordt het huis opnieuw gevuld met kadootjes. Kom je straks ook een deurtje open maken?
 Kijk eens wat een leuk doosje met stempel-lettertjes! Je kunt tekst op stof stempelen, of op labels, kaartjes of kadootjes. Omdat het niet door de brievenbus past, en de webshop het niet voor elkaar krijgt om er een pakje van te maken, alleen in de winkel.
 Zoek je nog een klein kadootje? Wat dacht je van deze antieke kaartjes met kant? Kosten slechts € 1,95 en staat HIER voor je in de webshop.
 En wat vinden jullie van deze huisjes met een rolmaatje erin? Trek aan de deur en hup daar komt de centimeter. Druk op de bodem en roets! daar gaat de centimeter weer naar binnen. Ook alleen in de winkel.
 Dorien heeft deze kado-mandjes gemaakt met 6 Fat Quarters € 31,50. Ideaal om kado te geven, misschien kun je je lief een hint geven?
 En als de lapjes op zijn, heb je een prachtig kantachtig mandje om lekker mee te werken....
 Kijk, de Jo Morton's van vorig blogje staan er ook leuk in.
 En dan wil ik jullie nog even laten zien wat de overburen weer voor me klaar hadden staan.... een broertje voor....
...deze jongen. Wat zal ik daar eens op typen? (of eerst afstoffen hahaha?)

Happy Quilting,

Dorry

2 opmerkingen:

Meredith zei

Six weeks, I must be in denial. The quilt pattern is great. Medallions are popular again. Your gift selection for the holidays is lovely. Great tea pot. I enjoy following your blog even if I do not comment much

Anoniem zei

op zo'n typemachine heb ik mijn typelessen gehad, oeps ik word oud.
groetjes Hermie