zaterdag 22 december 2012

Lizzy's allerallerlaatste zending

 En toen was t dus echt zover; Lizzy's Sampler had z'n allerlaatste verzending.  De laatste rand voor de border ontvangen jullie vandaag of maandag in de brievenbus.
 We hebben er een tekening van het quiltpatroon bijgedaan die we gebruikt hebben. Zie je? Opgetekend met een blauwe water oplosbare stift.
 Maak van paternoplaat een mal en prik de vormpjes van de binnenkant uit met een prikpen. Knip dan voorzichtig met een klein schaartje het eruit. Nu heb je een mal om de sashings te tekenen.
De Lizzy van Jose is bijna af, nog een stuk van de border quilten klaar is ie. Dan gaan we beginnen aan het patroon van deze quilt. Wat dacht je er van 72 blokken om te maken en samen met de sashing en de zaagtandborder een geweldige quilt op Lit Jumeaux formaat? Helemaal in je eigen stof?

Happy Quilting,

Dorry


P.s Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten. Even uitrusten van alle drukke bezigheden. Vanaf woensdag 2 januari zijn we er weer!


4 opmerkingen:

Rennie zei

Geniet van je vrije tijd. Tot later!

astrid zei

Fijne vakantie voor jullie allemaal en tot in het nieuwe jaar! Groeten, Astrid. ps. het wolletje van de x-mas party hangt heel erg leuk aan de voordeur (zonder vulling en speldjes dus :)) ! met een prachtig kantje als ophanglintje........elke keer als ik voor mijn eigen deur sta denk ik weer aan de gezellige avond!Dank jullie wel!

Supergoof zei

Fijne kerst en lieve groetjes van mij,
:o)

Supergoof zei

Heel veel GELUK in 2013, 13 dat is gewoon een geluksjaar!!
:o)