woensdag 19 december 2012

Wat een bijzonder kado.... Toen we zo'n dikke week geleden de Xmasparty hadden, kwam een van de gasten naar me toe. Ze had een heel bijzonder kado bij zich. Een hele grote doos vol met patronen van het schattige letterlapje wat bij mij in de winkel als kant en klaar ingelijst werk te koop is. Diewke Ploos van Amstel is de gulle gever. Zij doneert dus gratis haar zelf gemaakte patroon van het letterlapje aan Quilt it & Dotty zodat wij het kunnen verkopen. Maar, niet zo maar verkopen, nee.....De bedoeling is dat van de € 5,- die het patroon kost (geen geld toch?), er € 2,50 naar het Kika Kinder Kanker fonds gaat.

Want hier is het geld nog steeds hard nodig! Diewke's zoontje heeft kanker gehad en vandaar dat ze dit fonds een warm hart toe draagt. En ik vond het een prachtig doel om me deze drukke decembermaand voor in te zetten. 
Het borduurwerkje is op linnen van 22 draadjes per cm gemaakt, maar uiteraard kan het op elk linnen gemaakt worden. Dan wordt t borduurwerkje alleen iets anders van formaat. Het veel gebruikte 12 draads linnen in antieke beige kleur zou daar uitstekend voor geschikt zijn. Dat staat HIER voor je in de webshop.
 Het patroon staat voor jullie in de winkel klaar en ook natuurlijk in de webwinkel!


 Klik maar HIER
Diewke hoopt dat de patronen in no time uitverkocht zijn zodat ze nog meer patronen kan gaan maken en dat het Kika Kinder Kanker fonds een mooie bedrag gaat krijgen waar heel veel goed werk mee verricht kan worden.

 In mijn ronde van boodschapjes deze ochtend heb ik van de jongens Tilburg Sourdough  een test baksel van hun stokbrood voor de feestdagen mee gekregen.  
 Ooooo, I love being a tester!
 Het smaakte verrukkulluk, heerlijke knapperige korst...
Met een paar plakjes gehaktbal van de vorige avond, was t een goede start van deze dag. 

Lieve meiden, laten jullie de webshop op z'n voegen schudden? Zodat we een mooi bedrag aan Kika kunnen schenken?

En veel succes met de voorbereidingen voor kerstmis.....het is hier niet anders :-)

Happy Quilting!

Dorry

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dorry,graag wil ik een patroon bestellen.Maar ik kom er niet uit met de betaling-sorry,ben een kluns met zulk soort dingen.
Heb wel ingelogd.Wat nu???
groetjes Truus Geerts

Rennie zei

Wat een geweldig initiatief. Ben zelf teamcaptain geweest van een Roparunteam. De Roparun steunt ook het Kika Kinder Kankerfonds. Ga gelijk bestellen.

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Hallo Truus,

Betalen gaat met Ideal, volg t systeem en je komt er vanzelf.

Bernadette van Gils zei

hallo Dorry
wil je aub voor mij een patroon reserveren, ik kom dit na de kerstdagen halen in de winkel als het mag, heb nu even geen tijd om langs t ekomen want moet koffertje inpakken en dergelijke voor mijn trip naar Mickey Mouse
groetjes en fijne kerstdagen'
Bernadette

Simone zei

Geweldig patroon en prima initiatief voor Kika. Maar mag ik een kritische noot plaatsen? Hoe zit t met de copyrights???