woensdag 10 december 2014

Tijdens de donkere dagen voor kerst....

 Nu de Sint weer t land uit is, kan ik weer helemaal losgaan in wat mijn buurvrouw het ' Kersthuis'  noemt. Elk jaar rond deze tijd komen de pakjes met Aspen Mulling Spices weer binnen. Een heerlijk mengsel van kruiden en specerijen. Ooit in het leven geroepen om GEWELDIGE Gluhwein van te maken. (En diegene die zaterdag naar de Xmas Party komen, die krijgen daar zeker een lekker glaasje van!). Maar ik doe er van alles mee. Ik strooi het over pannekoeken (of tenminste, de meiden doen dat hahaha), ik doe het tussen de appeltjes als ik appeltaart maak, een eetlepel bij de rode kool, warme appelsap met Aspen Mulling Spices zorgt voor een alcoholvrije gluhwein die ook geschikt is voor kinderen. In een cake, beslag in de vorm, en dan royaal erover strooien en dan met enkele slagen gemarmerd erdoor heen werken. T schijnt ook geweldig te zijn in een marinade voor kip of spareribs die je daarna grilt. Een pakje kost € 5,25 en het staat helaas niet in de webshop maar is volop voorradig aan de Goirkestraat 114 in Tilburg!
 De laatste twee kettingen met hangers, heb ik in de webshop afgeprijsd. Geweldig leuk kadootje voor jezelf of een lieve vriendin/dochter/moeder voorheen € 19,-   nu € 9,-
 En deze kerkjes, eigenlijk vogelhuisjes, maar met wat sneeuw en lichtjes in de vensterbank perfect voor dat winterse sfeertje. Niet in de webshop, want het zijn flinke jongens. Vanaf € 23,95 Het folk art doosje met de Amerikaanse beschildering is perfect voor je kleine naaispulletjes die je graag bij de hand houdt. En veilig op wil bergen voor honden of poezentandjes of pootjes.

Nieuw in de webshop is dit mooie Vintage Heart pakket; patroon en stoffen/kantjes/bandjes. Ontwerp van Supergoof, en exclusief te verkrijgen bij Quilt it & Dotty. Voeg wat eigen antieke kantjes of bandjes toe voor je persoonlijke touch en vul het bijvoorbeeld met lavendel of doe wat kaneelstokjes tussen de vulling. € 17,50. Klik HIER om te bestellen.
Geniet van deze dag! Als het somber is, dan maak je het binnen gewoon gezellig met kaarsjes en een lekker werkje op de bank.

Happy quilting,

Dorry

3 opmerkingen:

Zipjezopje zei

en wat te denken van deze kruiden te mengen met wat droge rijst (niet de snelkookrijst) en hiermee een geurzakje vullen (voor op de wc)

Marion Anderson zei

we gaan genieten........liefs marion

Shirley zei

Je kan ook heerlijke geurzakjes maken van deze kruiden, vermeng een heel klein beetje met witte rijst.