woensdag 6 mei 2015

Bakken, en drogen en wachten

 En toen was er afgelopen zaterdag opeens de langverwachte Aga Bakdag! Ik had ter voorbereiding alvast vanalles gebakken zoals een quiche Lorraine.
 En de cursisten, de baksters werden onthaald met heerlijk gebak! Daar had ik al voor gezorgd.
En toen gingen ze aan de slag! Een vorm uitzoeken, het bijbehorende recept lezen, alles leren over
'cups' en ' tbs' of 'tsp' . Varieren met lekker smaken, kaneel, of citroen, yoghurt of karnemelk? Alles kan....En dat superspul dat bakingsoda heet en samen met bakpoeder voor heerlijk luchtig gebak zorgt.
 Supertrots was ik op een hele jonge bakster die zelfs mee had gedaan met de Cupcake Cup! Die wilde dolgraag met de KitchenAid aan de slag, want die had ze op haar verlanglijstje staan! Heerlijk zo'n kind dat nu al weet wat ie wil.
 Hup, daar was het eerste baksel al.
 En mijn voorgebakken kadootjes werden versierd en ingepakt mee naar huis genomen voor een jarige....
 Zo doen we dat met natte jassen van klanten. Drogen op de Aga! Klanten lekker shoppen onder t genot van een kopje koffie en ondertussen droogt alles!

Bij de bakdag hoorde ook een heerlijke lunch! Het was een fijne dag met lekkere resultaten!
En nu deze ochtend, want tjongejonge wat een file zat ik deze ochtend in.....Ik was dus te laat om de winkel open te doen! Dat doen we DONDERDAG 7 mei, ja morgen, gewoon over. Maar nu zonder dat de bee iets kost!!!! Dus kom je ook naar de bee? Van 10 tot 12.30 uur. Wel even aanmelden graag.

Happy quilting,

Dorry


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi Dorry,wat ziet dat er allemaal prachtig en lekker uit. Helaas kon ik me er deze keer (want komt er een vervolg/herkansing?) niet voor opgeven. Het zijn echt super bakvormen! Vr.gr. Nietteke

Marion Anderson zei

wat gezellig meis, en wat fijn zo je eigen dingetjes doen he ? liefs marion

mieke zei

Het ziet er allemaal goed uit.
grtjs Mieke