vrijdag 18 december 2015

Zaterdag 19 december OPEN!

 Zo vlak voor de kerstdagen ga ik speciaal voor alle lieve quilters die het altijd zo druk hebben OPEN! Zaterdag 19 december ben ik van 10 uur tot 17 uur open. Is dat even boffen? Parkeren voor de deur, een stoel om uit te rusten...och je kent het wel, van alle gemakken voorzien.
 Misschien wil je de Mysterie in het echt bewonderen of heb je vragen over de start van de 365 dagen challenge? De bee (we gaan een tweede inplannen, zoveel animo is er) en we maken pakketten in elke kleurstelling. De ruime hoeveelheid, of de wat krappere waar ook nog een lapje van jezelf in past. Je kunt betalen per maand voor de stofpakketten: ruim pakket van 18,75 meter € 26,00 per maand, gedurende 12 maanden. Of je neemt het kleinere pakket van 15 meter € 20,83 en dan krijg je in een keer alle stof mee eind december! Of ik stuur het op. In Dotty stofjes, zou dat niet gaaf zijn? Bij het pakket hoort een jaar lang gratis entree op de wekelijkse 365challenge bee.
Er is zoveel te vertellen over deze quilt en vrijwel alles is mogelijk. Nou daar kun je je morgen allemaal over laten informeren. 

Zie ik je morgen? Gezellig!

Happy quilting,

Dorry

1 opmerking:

Mdm Samm zei

this is such a wonderful idea...you make my heart smile...merry christmas sweet lady