woensdag 20 april 2016

Culinaire zaken bij Quilt it & Dotty

 Vorige week had ik een gezellig gesprekje met Karen van Bake my day. Ze is quiltster, dat voorop hahaha, en ze is een geweldige broodbakster. Lees haar blog maar eens, het water loopt je in  de mond!
Ze had deeg meegenomen wat zo mijn Aga-tje ingeschoven kon worden. En we hebben plannen zitten smeden voor een B*R*O*O*D*B*A*K- dag bij Quilt it & Dotty op VRIJDAG 20 mei! Toen alles in kannen en kruiken was, hebben we heerlijk zitten smullen van het brood dat net uit de oven kwam....zo lekker had ik t nog nooit geproefd en t schijn heel eenvoudig te zijn.

 Wat kun je verwachten op zo'n broodbakdag? We beginnen met koffie, thee en iets lekkers gebakken door Karen in de gezellige ruime keuken van Quilt it & Dotty. Karen heeft voor iedereen de ingredienten  en materialen bij zich om te starten met bakken.
 Je krijgt instructie en ondersteuning bij het maken van het deeg en alle processen die nodig zijn voor fantastisch brood. En wat is nou het verschil tussen bloem en meel? Nou, op die vraag krijg je ook antwoord.
 Aan het einde van de dag krijg je je zelf gemaakte vloerbrood en 12 bolletjes mee! En ook nog ingredienten om thuis met het geleerde nog een keer aan de slag te gaan.
 Heb je zin om je eens te verdiepen in zelf brood te bakken, zonder broodbakmachine en in je eigen vertrouwde oven?
 Kom dan naar de Bakingsoda Brood bak dag van Quilt it & Dotty. Voor deze dag omgedoopt tot  Bake it & Dotty! De kosten voor deze geheel verzorgde dag, want er zit ook nog een lunch bij met zelfgebakken brood, en alle versnaperingen gedurende de dag, zijn € 59,-. Daarvoor krijg je je zelfgebakken brood mee naar huis en kun je thuis nog een keer het geleerde in praktijk brengen!
Opgeven doe je via de webshop: KLIK HIER BROODBAKDAG . Let goed op; de prijs lijkt eerst te laag te zijn, maar bij het afrekenen komt dat helemaal goed! Mocht je er niet uitkomen, mail dan even naar welkom@quilt-it.nl om je op te geven.

Heb er zo'n zin in, en ik doe zelf ook mee!

Happy baking!

Dorry

3 opmerkingen:

Marion Anderson zei

wat een geweldig leuk iniatitief.....en het ruikt zooo lekker...xxx

Anoniem zei

Duur broodje!!!!!!

Gr Sofie

Baking Soda zei

Leuk! Leuk! Ik heb er zin in!