donderdag 26 januari 2017

Open Dag vrijdag 27 januari

 Voor iedereen die morgen wil komen even nog wat tips, nou t is eigenlijk heel simpel!
Mandje maken met Anne Claudine
Parkeren kun je op ons eigen terrein, overal waar je maar wil. In huis hebben we de gezellige keuken weer omgetoverd tot CAFE.

Scrappy happy met Phyllis en Hubertine
 Lekker bij de Aga opwarmen en genieten van koffie, thee en taart! Blijf zo lang je wil....
Huizen van de Freule voor op de naaimachine
 In het Atelier kun je alles te weten komen over de vele nieuwe workshops en cursussen die ingepland staan de komende maanden. Maar wat is het dan, hoor ik jullie denken.
 Wat dacht je van dit ' knaapje'  mooi versieren met stof.....

...waar je deze Sun Bonnet Sue panneltjes aan kunt hangen?

 Of in een dag leren hoe je dit succesnummertje van Quilt it & Dotty kunt maken? Scraps op maat snijden en dan lekker productie draaien op je naaimachientje.

 Wij zijn er helemaal verslaafd aan!

 Onze eigen Dorien heeft weer een S*C*H*I*T*T*E*R*E*N*D*E quilt ontworpen die we als 7-maands BOM gaan uitbrengen. Patroon en stof en elke maand een nieuw randje met nieuwe technieken!
 Of wat dacht je van de Jane Austen BOM?
Stiekum een stoffenclub....maar met de basisstof....
Ook om te toveren tot de Jane Austen quilt!Maar ook perfect voor iedereen die zijn lapjes verzameling wil uitbreiden met alles wat naar ' Dotty' smaakt......Geweldig toch?

Zo'n bundeltje elke maand in je brievenbus?

 Of ben je ook gevallen voor de Gossip in the Garden quilt? Die is al eerder verschenen bij Quilt it & Dotty als BOM, maar vanwege de hernieuwde belangstelling geven we hem nog een keertje uit als BOM. Kom maar eens kijken naar de variant die ik ervan heb gemaakt! Dan krijg je een idee van de kleuren en de stoffen.
Of wat dacht je van de S*P*I*K*S*P*L*I*N*T*E*R nieuwe  BOM Scrap Valley, gemaakt door allemaal lieve quilters die je elke maand gaan verrassen met een pakketje in je brievenbus vergezeld van een brief vol tips, aanmoedigingen en leuke verhaaltjes. Een quilt van quilters, door quilters voor quilters. Je eigen quiltvriendin in je brievenbus.


We gaan ook weer lekker brood bakken met Karen Bakingsoda....voor beginners.....

En voor de gevorderden een speciale Paas brood workshop!


Nou jullie zien het, het is teveel om op te noemen, want ik heb nog meer in petto! Kom gezellig langs, dan kan ik je er vanalles over vertellen.


Happy Quilting,

Dorry

Ps. na het weekend staat alles in de webshop en op de website!

Geen opmerkingen: