vrijdag 6 januari 2017

Workshop happy scrappy met de Featherweightgirls!

We beginnen dit nieuwe jaar direct al goed, met een nieuwe workshop. Misschien heb je ze voorbij zien komen, de scrapquilts die Hubertine en Phyllis, ook wel bekend als de Feathergirls,  met hun Featherweight naaimachines op hun eigen, verfrissende manier gemaakt hebben. Wil je ook eens een deuk(je) slaan in je restjesmand of heb je zin om een gevarieerde quilt maken van mooie stofjes, kom dan op 25 februari naar de Happy Scrappy Workshop met de Feathergirls. We bekijken de quilts om inspiratie op te doen, krijgen patronen en tips en gaan dan aan de slag op de manier van de Feathergirls, met veel plezier, ideeen en de vrijheid om dit helemaal je eigen quilt te maken. We werken met de (Featherweight) naaimachine.
Om het scrappy feest compleet te maken zullen de Feathergirls ook laten zien hoe zij hun quilts gequilt hebben.

Datum: zaterdag 25 februari 10.00-16.00 uur, volledig verzorgd met koffie, thee, lekkers en een lunch uit de Aga. € 50,- Opgeven kan via de webshop, klik maar HIER  (de prijs klopt pas bij het afrekenen)

Of je stuurt even een email naar welkom@quilt-it.nl. 

Ik wil jullie ook nog even vertellen dat op vrijdag 27 januari er een OPEN DAG en presentatie is van het nieuwe cursusprogramma! Jullie zijn de hele dag welkom van 10.00-17.00 uur. In de aanloop naar de open dag zullen er telkens nieuwe workshops en cursussen en BOM's via de website, dit blog of facebook gepresenteerd worden. Hou het goed in de gaten!

Happy quilting,

Dorry


Geen opmerkingen: