vrijdag 21 juli 2017

Zomer, nieuw cursus programma en BOM!

Lappenmand, nieuwe BOM gemaakt door Dorien
 Wist je trouwens dat het nieuwe cursusprogramma online staat? Klik maar eens HIER. Zoveel nieuwe dingen weer te doen in het nieuwe seizoen. En staat er iets bij wat je heel graag zou willen, maar de datum komt je niet zo goed uit, neem dan even contact op! Vaak kan er een extra datum ingepland worden en kun je alsnog mee doen.
 We zijn trouwens de hele zomer gewoon open! Het kan zijn dat webbestellingen soms wat langer duren, maar we hebben dus geen zomersluiting of iets dergelijks. Is dat even lekker? 

 We hebben ook weer een heerlijk Dotty weekend ingepland 24-25-26 november. In een geweldige villa in de buurt van Overloon, helemaal voor ons zelf en op basis van twee persoons kamers. Kijk HIER maar eens voor meer details.HELEMAAL VOL!!

 Je kunt je trouwens nog inschrijven voor de trunkshow van Dawn op 26 of 27 augustus. De workshop op zondag 27 augustus heeft een afmelding gehad en hierdoor is er een plaatsje vrij gekomen! Klik maar HIER.


Wat ga jij doen met dit lekkere weer? Met je lapjes in de schaduw?

Happy quilting,

Dorry

1 opmerking:

Wilma Oud zei

Leuk die BOM van Dorien weer. Ik wil deze ook weer mee gaan doen. Ik hoor of zie nog wel wat het gaat worden. Groetjes Wilma