dinsdag 29 augustus 2017

Dawn, het is weer voorbij

 Toen in alle vroegte de tuin aangekleed werd met hooibalen, quilts, pallettafels en wilde bloemboeketten....

 ...en Dawn al haar schatten had uitgestald in de woonkamer op de oude tafel....waar de stoeltjes blij stonden te wachten....

 ...had niemand verwacht hoe OVERWELDIGEND het was.....twee keer 25 lieve meisjes met naald en draad....
...twee keer een lunch voor meer dan 25 hongerige buikjes....door mij en mijn moeder verzorgd...

 ....twee keer 25 pakketjes met meer dan 100 verschillende lapjes stof en een ijzeren malletje wat niet wegschoof....
 .....tientallen quilts om je aan te vergapen....
....wel honderd zuchten bij het zien van al dat moois. Het was GEWELDIG!

Dank voor iedereen die er was. Dank aan Dawn die mijn stekje uit koos om dit te doen. Dank aan alle hulp van mijn lief (die zijn tractor even liet voor wat ie was) en ook de man van Dawn die heel behulpzaam was. Dank aan mijn moeder die alles in de keuken regelde en ook wat lapjes afsneed.

Honderd maal dank. 

Wil je er meer over lezen? Kijk dan maar bij Juud , Betty of Phyllis

Nu deze dagen voorbij zijn, gaat het quiltseizoen ECHT beginnen! Wat een start hadden we he. Vandaag vier ik mijn 9 jarig bestaan, ach dat heb ik afgelopen weekend gewoon gedaan zullen we maar zeggen.

AND NOW SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT 


Morgen, woensdag 30 augustus krijg ik weer buitenlands bezoek. De Triplett sisters komen; Kay en Lori Lee Triplett. Bekend om hun boek ' Chintz quilts'  


 en ' Red & Green Quilts'


.....wat ze uitbrachten bij Quiltmania. Quiltkenners! En je kunt ze ontmoeten bij Quilt it & Dotty; woensdag vanaf 16 uur zijn ze in de winkel en je kunt ze vragen stellen en ze signeren boeken. Gratis toegankelijk voor iedereen. Leuk toch? Zit je op facebook, dan even in de gaten houden want we gaan ook filmpjes opnemen waarin ze gaan vertellen over hun nieuwe boek!


Zie ik je dan?

Happy Quilting,

Dorry


5 opmerkingen:

Marjolein den Boer zei

Wat zag het er allemaal mooi uit voor het weekend en wat een leuke plannen voor morgen. Maar ondertussen: gefeliciteerd met je 9 jarig bestaan!! Dat is natuurlijk een super mooie mijlpaal :-)

Patricia van Tuyl zei

Wat gezellig ziet het er allemaal uit en zoals denk ik al jou bijeenkomsten geweldig verzorgd. leuk dat je ons via je blog mee laat genieten.
Grtjs. patriciA

Heleni van Til zei

Oh wat een geweldig weekend voor je Dorry. Ziet er allemaal super uit.
Gefeliciteerd met de verjaardag van Quiltwinkel. Nog heeeel veel jaren erbij hè.
En morgen ook een fijne dag.

Ageeth Dorsman zei

Dank... voor een geweldige geniet-dag afgelopen zonnige zondag! Het was een quiltfeestje!!! Ook voor mij het begin van het nieuwe quiltseizoen. Zo jammer, dat het zo'n verre reis is, anders zou ik veel vaker langs komen, zoals bijvoorbeeld morgen. Beide boeken van de Triplett sisters zijn in mijn bezit, en ze zijn geweldig! Maar ik ga het volgen op,je FB, dat is ook fijn.
Gefeliciteerd met je 9-jarig jubileum en groetjes van Ageeth.

Phyllis zei

Het was geweldig afgelopen weekend! Nogmaals dank voor alles. En veel plezier vandaag, ik ga het volgen. Van harte gefeliciteerd met je 9-jarig bestaan, dat wordt weer een lustrum jaar volgend jaar!