donderdag 12 oktober 2017

Featherweight, Sun Bonnet, Cathedral Star, etc. etc.

 Er zijn nog onwijs leuke workshops waar je aan meekunt doen; vrijdag 27 oktober en er is nog plaats! Zoals de Featherweight dag met Francis die een korte onderhouds workshop doet en daarna ga je aan de slag met borduurvoetje wat je mag lenen die dag om deze schattige theemuts te maken. Incl.  materiaal, geheel verzorgd. Opgeven kan via de webshop: KLIK
 Ook kun je nog meedoen aan de workshop Sun Bonnet Sue appliceren  op vrijdag 20 oktober (boek apart verkrijgbaar). KLIK
 Of wat dacht je van deze variatie op het Kathedraals venster? Op vrijdag 3 november kun je nog aanschuiven aan onze enorme tafel. Opgeven gaat ook via de webshop: KLIK
 Ondertussen komt de expositie in t Sjetootje 8-9 november in Boirs, Belgie, vlak onder Maastricht ook dichterbij. En dit is een van de workshops die je daar kunt volgen; een schattig speldenkussentje van hexagons. Schuif lekker aan de grote tafel in het Koetshuis bij t Sjetootje, en ga aan de slag! Kosten zijn daar incl. materiaal en patroontje € 5,-. Er zijn meerdere pakketjes om uit te kiezen! Kom je ook? Zou reuze gezellig zijn.
 We hebben ook die geweldige schaartjes van Karen Kay Buckley weer op vooraad, ze staan in de webshop: KLIK
 En er is ondertussen een ENORME hoeveelheid Emma Bridgewater binnen gekomen. Kerst, en algemeen...
 De kopjes met de strikjes zijn Christmas ornaments, en ze horen eigenlijk in de kerstboom!
 Zwart wit kerst, dit jaar met twee nieuwe kerstliedjes; O little town of Bethlehem en Angels from the realms of Glory (ook wel bekend als Glooooooooria in excelcis deo). We three kings is ook weer op voorraad. Dit zijn 1/2 pint mugs; lekker grote mokken.
 Christmas Town babymugs, die kleine mokjes heel populair hier, en een bijbehorend stervormig kaarsje. Die geur is zo lekker he....zalig, heel kalmerend in huis. En kaarsje op? In de vaatwasser en je hebt een enig schaaltje voor nootjes, of chocolaatjes. Er is ook een hartvormig kaarsje, met een rozengeur, ook zo subtiel en verwarmend.

Eindelijk hebben we nu ook dinnerborden! Zes prints, rose bee, blue toast, blacktoast cutlery, polka dot en christmas town! Zou dat niet geweldig staan op de kersttafel? Ik heb de mijne al apart gehouden, want ik krijg me  toch een bende te eten met Kerst!

 Reindeer Christmas mokken; met z'n tweeen in een doosje of gewoon per stuk; 1/2 punt mugs.
 En weer een voorraadje van onze favorietjes: babymugs in alle nieuwe printjes. Klassiekers en nieuwe motieven!
 Een dotty theepot, wat een geweldig kerst of sinterklaascadeau zou dat zijn? Komt in een hele mooie geschenkdoos.
 En last but not least; voor de Aga bezitter; chefpads voor op de Agadeksels met een voor EN achterkant.
 Op quiltgebied nog een laatste nieuwigheidje; er zijn weer garentorentjes; nu met 11 spoeltjes geweldig applicatie-garen. Ik wil niet meer zonder!
KLIK in de webshop en je bent er. Bestellen, betalen en ik stuur het op!
Wil je werkelijke elke kleur tot je beschikking hebben? Dan is er ook de 'Donut'. Kun je kiezen uit 35 kleurtjes. Staat ook voor je klaar: KLIK

Mocht je t nu allemaal niet zo goed  snappen, of heb je vragen. Je kunt altijd mailen! Welkom@quilt-it.nl. Of kom gezellig langs op t platteland in mijn atelier. Open dinsdag tot en met vrijdag, en op afspraak. 

Zo, dit was het! Tot gauw weer, dikke kus.

Happy quilting,

Dorry


Geen opmerkingen: