dinsdag 17 april 2018

ja daar is ze eindelijk weer

Jullie zaten te wachten he, tot ze eindelijk weer eens wat schreef! Zo druk gehad, hele dagen, avonden en nachten bezig geweest met Quilt it & Dotty en nog meer Quilt it & Dotty! Maar vandaag dacht ik, als het eten in de aga staat dan schrijf ik jullie en vertel ik over de allerlaatste nieuwtjes. Helemaal spikplinter nieuw zijn de enige echte Dotty scharen: klein voor patchwork en € 17,50  KLIKKERDEKLIK(#haddenjulliedatgemist?)


Of wat dacht je van de grote? € 25,-
En staat ook klaar voor je: KLIKKERDEKLIK (#hewatfijnweer)
 Ook gloednieuw is het nadenrollertje, waar iedereen het over had! Perfect als je graag met de hand lapjes aan elkaar naait tot een quilt en de naden plat wil zonder een strijkbout.
Kijk hier zie je hoe dat gaat. Ik ben er vandaag mee aan de slag gegaan, echt kinderlijk eenvoudig. Staat ook in de webshop voor je, of in de winkel in Overloon. € 16,50 KLIKKERDEKLIK

Nog een nieuwtje, ja ik zei t toch dat we het heel druk hadden, zijn deze flexibele ringen waar de kleine spoeltjes inpassen. Ook die spoeltjes met applicatiegaren waar iedereen zo dol op is! Magneetspeldenbakje bovenop en een geheim opbergvakje voor naalden. € 17,50 en in de webshop en natuurlijk in de winkel: KLIKKERDEKLIKTUMAAR




 Morgen is de Darcy BOM weer en dan gaan we deze ieniminie blokjes maken! Twee inch groot zijn ze.

Het kruisje... en het zandlopertje
 de log cabin....
 en de ster....
 het windmolentje...
 het klosje....(want zo heet hij in Amerika ook)
schuine strepen, zoals de geploegde voren in het land.
Eind deze week komen Kay en Lori Lee Triplett.
Ze zijn experts in antieke quilts en beheren The Poos-collection en schrijven hierover  boeken. Hier kun je meer over ze lezen: QUILTS.
Mocht je nu denken; hoe komt het dat ik dit gemist heb? Geen nood, want er is op zaterdag 21 april nog een plaatsje vrij gekomen. Neem even contact op via welkom@quilt-it.nl als je dit niet wil missen! 

Zo, het eten is klaar, dus smakelijk eten en bedankt dat je even kwam kijken!

Happy quilting,

Dorry

1 opmerking:

Phyllis zei

Wat een leuke 'hebbedingetjes'en mooie blokjes. Misschien een tijdje niet geblogt maar je hebt het nu weer ingehaald :-)