vrijdag 27 april 2018

The Poos event, een verslagje

 Het is voorbij gevlogen, de dagen met Lori Lee en Kay Triplett, van Quilt & Textile collections. Bekend vanwege The Poos collection; hun collectie antieke quilts. Ze kwamen naar Overloon en het weer werkte enorm mee. We aten ontbijt, lunch en diner buiten, zo lekker was het.
 De hele woonkamer werd voor de laatste keer omgebouwd tot grote workshop....ik zeg de laatste keer omdat er hard wordt gewerkt aan de uitbreiding van de winkel. Maar eigenlijk was t super hoe we deze keer zaten. Lekker buiten op het terras of binnen, wat je wilde. Ruimte genoeg!


Er waren twee projectjes om te maken; deze ster medaillon met oude bekende vogeltjes....
 ...daar waren tijdens de dag al flinke vorderingen....
Of je kon deze beauty maken, een pakketje met de blauwe stofjes, de handbeschilderde borders EN het medaillon in het midden is nog te koop!
pakketje te koop € 40,- incl. borders
 Er zitten paperpieces bij voor de puntjes, een handig malletje om af te tekenen, je hoeft alleen nog maar stof voor de hoekblokken en de driehoeken aan de zijkant erbij te zoeken.
borders
Op oude Delfstblauwe tegeltjes geinspireerd :-) 

Interesse? Er zijn nog maar twee pakketjes (€ 40,-)  stuur even een mailtje naar welkom@quilt-it.nl.


Kay bracht de vingerhoed mee van haar oma, ze was Duitse van origine (zij heette Poos van achteren) en had dus een vingerhoedje met een randje met Delfstblauwe figuurtjes! Als dat geen thuiskomen was voor Kay en Lori Lee, en het vingerhoedje......


Het was zo'n succes, dat ze beloofd hebben om VOLGEND JAAR augustus weer terug te komen. Met nog meer nieuwe quilts (we mochten hun antieke quilts niet fotograferen, heel jammer maar begrijpelijk), want ze brengen een boek uit met 100, ja HONDERD, quilts uit hun collectie, en dan kun je ze allemaal bekijken en bewonderen in het echt en daarna in hun boek. Schrijf de datum maar vast op: het weekend van 23-25 augustus 2019.
En als klap op de vuurpijl, doe ik een GIVE AWAY! Laat een reactie achter op dit blogje, deel het op je eigen blog, of op instagram, of facebook, of zet mijn blog in je bloglijst en maak kans op deze shopper met een afbeelding van een van de quilts van The Poos collection. 

 **The winner is....**. Marianne van de Sande. Gefeliciteerd Marianne! De tas ligt voor je klaar.

Happy quilting!

Dorry 
Ps. we hebben nog veel meer hele leuke avonturen beleefd, maar daarover later meer....
14 opmerkingen:

Phyllis zei

Wat ziet dat er geweldig uit! Helaas was ik in het buitenland, had het graag meegemaakt, altijd zo gezellig bij jou en dan ook nog deze dames en hun antieken.... misschien volgende keer!

Marja zei

Het was weer een feestje om bij jou te zijn!!

naald en draad zei

En of het gezellig was ... benieuwd naar je winkeltje in Overloon en meegenomen de Poos en de zusjes Kay and lori lee. Geweldig met iedereen kennis te hebben gemaakt. We hebben de quilts kunnen bewonderen en het wakkert in ieder geval mijn interessen in sterrenquilts... heb er nog eentje liggen een UFO tijd om uit de kast te halen. Bedankt voor de organisatie, leuk het kleine werkje waar we werk van zullen maken.. heerlijk de lekkerst asperge soep. Kortom we hebben genoten! Dikke knuffel van de Belgische tafelkant... Carine en vriendinnen.

Christine Schoon zei

Ik heb heerlijk genoten van deze bijzondere dag. Volgend jaar staat alvast in mijn agenda!

naald en draad zei

En of het gezellig was ... benieuwd naar je winkeltje in Overloon en meegenomen de Poos en de zusjes Kay and lori lee. Geweldig met iedereen kennis te hebben gemaakt. We hebben de quilts kunnen bewonderen en het wakkert in ieder geval mijn interessen in sterrenquilts... heb er nog eentje liggen een UFO tijd om uit de kast te halen. Bedankt voor de organisatie, leuk het kleine werkje waar we werk van zullen maken.. heerlijk de lekkerste asperge soep. Kortom we hebben genoten! Dikke knuffel van de Belgische tafelkant... Carine en vriendinnen. En pluisje vond mijn koffertje super!

Anoniem zei

Jammer dat mijn agenda al vol was. Data volgend jaar zijn geblokkeerd. Tot snel. Gr.Yvonne

Atelier Ullizee zei

Leuk berichtje! Jammer dat ik er niet bij kon zijn...
Ik heb wel interesse in jou Give Away, en heb wat reclame gemaakt op mijn facebookpagina!
Groetjes en fijn weekend,
Natascha

Ageeth Dorsman zei

Wat een geniet-dag was het bij jou met de Triplett sisters! Adembenemend mooie antieke sterrenquilts gezien, gesproken met de aardige zussen en ook de verzorging door jou en je mam was weer super! En het pakketje voor de workshop heel royaal en mooi. Natuurlijk ben ik er volgend jaar bij en reserveer ik bij deze al het boek. Die shopper lijkt mij een leuk aandenken aan deze dag (en je blog staat al jaren in mijn lijst op mijn blog, en meldingen van fb komen als eerste binnen ��). Nogmaals heel erg bedankt en groetjes van Ageeth.

Marianne zei

Het was een superdag! Verwennerij met quilts, met eten en een workshop. Mijn naam had ik al op laten schrijven voor de volgende keer, dat wil ik niet missen:)
Groetjes, Marianne van de Sande

Kleine Vingers zei

Het was een heerlijke dag en ik heb ervan genoten.

Wilma Oud zei

Wat had je het weer perfect georganiseerd, wanneer ik alle verslagen erover lees. Ik doe graag mee met je give away. Fijne zondag nog en groetjes van Wilma

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

**The winner is....**. Marianne van de Sande. Gefeliciteerd Marianne! De tas ligt voor je klaar.

hamoda hmada zei


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

hamoda hmada zei


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف