donderdag 10 juni 2010

Quiltcamp 2010!


Het is al bijna weer zover; het quiltcamp gaat beginnen! Dit jaar gaan we ons heerlijk vermaken van dinsdag 13 juli tot en met zaterdag 17 juli. Elke dag beginnen we om 10.00 uur en om 15.00 uur is het weer afgelopen. De kosten zijn dit jaar € 70,- inclusief koffie, thee, water en wat lekkers erbij, ook inclusief goede raad, gezelligheid en gelach. De lunch dien je zelf te verzorgen door bijv. een boterhammetje mee te nemen. Of je laat je verwennen door de heerlijke broodjes van Sergio van Viva la Mamma: http://www.vivalamamma.eu/ .

Wat gaan we doen? Je kunt werken aan eigen (quilt)werk, en dan is het natuurlijk fijn als je vragen kunt stellen of hulp kunt vragen. Neem je quiltspullen mee en ga een week lang ongestoord quilten of patchen.

Je kunt natuurlijk ook meedoen aan het quiltcamp-project van 2010 ; ‘My Pinkeeps’ van Brenda Gervais.

Er zitten 4 items in het pakket om te maken, een needle case, sewing box, tomato pincushion en een bird make-do. Je krijgt niet alleen het patroon, maar ook alle materialen om deze gezellige naai-accessoires te maken. Elke dag maak je één onderdeel. Je krijgt hulp bij het verven en het tea-dyen, en bij mooi weer kliederen we lekker buiten! Mocht je dit pakket willen gaan doen, dan komen er nog extra kosten bij voor het patroon en materiaalpakket : € 35,- .

Hoe kan ik meedoen? Ik heb voor jullie speciaal een betaalbutton aangemaakt in de webshop; kijk maar eens hier

http://www.quilt-it.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=51&Itemid=2

Omdat mijn webshop automatisch verzendkosten toevoegt (en ik niks opstuur, want jullie komen gezellig bij mij) heb ik voor jullie ook een kortingscode aangemaakt om de verzendkosten te niet te doen.

Kortingscode om quiltcamp af te rekenen:

Quiltcamp 2010 (-> dit vul je dus in als je gaat afrekenen bij Kortingscode)

Als je ALLEEN het Quiltcamp afrekent, gebruik je de code Quiltcamp 2010. Als je het Quiltcamp EN My Pinkeeps afrekent gebruik je GEEN KORTINGSCODE (boven de € 100,- rekent de webshop geen verzendkosten). Graag in één keer de transactie afmaken door te betalen met Paypal of Ideal. Ik heb dan alle transacties compleet en alle gegevens genoteerd staan over alle deelnemers. Voor diegene die niet bekend is met Ideal:


Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. En als je mee wil doen, kun je je plaatsje dus reserveren via een bestelling op de webshop!


Sorry, but no english translation, I didn't want to tease you with a splendid week that was to far away for you! :-)


Happy quilting!

DorryGeen opmerkingen: