dinsdag 19 oktober 2010

Kanniewachtuh

Ik kan gewoon niet wachten tot ik ga. We werken ons hier te barsten om alles af te krijgen, want de clubs gaan gewoon door. Ja, Morrell-ladies en CWT-ladies, je kunt gewoon langskomen om je pakketje op te halen en lekker te patchen bij een kop thee of koffie. Ondergetekende zal er helaas niet zijn, maar José, Dorien of Jeroen zullen je hartelijk verwelkomen!
Nog iemand tips voor daar? Wat moet ik eten? (let op, ik wil nog wel in mijn kleren passen....) en wat moet ik zeker doen? En shoppen????

Tot die tijd ga ik nog even lekker lachen bij Gert.

Happy Quilting!

Dorry

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Dorry,

Om te beginnen vooral genieten van de beurs daar, maar dat zal wel lukken lijkt mij.
En wat het eten aangaat, alles is groot daar, kijk dus goed uit wat je besteld, vooral met pizza's, neem geen large, want daar kan je een week van eten zo groot. ( is mij de eerste keer overkomen)
De Amerikanen lagen dubbel van het lachen.

Heel veel plezier in de States.
Anja Lems

Juicybear zei

Heel veel plezier daar Dorry en vergeet zeker niet naar het nieuwe boek te kijken van blackbird design:-) En geniet met volle teugen.
Groetjes Anneke ^..^

Juicybear zei

Hoi Dorry, ik bedoel het boek Garden club, het staat op hun site en het wordt op de quiltmarket gelanceerd.
Groetjes Anneke ^..^

Anoniem zei

Have a wonderful time Dorry, and yes Blackbird Designs have their new book released. Enjoy! Kind regards, Ann

Annelies vdB zei

Geniet ervan !!

Anoniem zei

Ik kan mij voorstellen dat het nu flink begint te kriebelen om naar Houston te gaan. Spannend hoor, en het schiet nu inderdaad erg snel op! Ik ben *erg* benieuwd naar jullie verhalen en belevenissen. Leuk om te lezen dat Grover je zo aan het lachen heeft gemaakt ^_^