zondag 17 oktober 2010

Kunnen jullie me nog volgen?

Kunnen jullie me nog volgen? De klanten vliegen hier in en uit, de stoffen en leukigheidjes trouwens ook. Net als deze schitterende vogels op een Moda-stof. Ik heb ze besteld, maar nog even geduld; dit zijn slechts stalen en ze komen februari 2011 pas.

De kleur he, dat doet het hem ook...
En ik vond deze blauw-groene zo mooi dat ik er een muur mee wilde bekleden in de slaapkamer. Deden ze vroeger ook, op latten werd het gespijkerd. Daarachter konden de ratten en muizen dan rennen. brrr
We hadden bezoek van twee BQB-ers (Bekende Quilt Bloggers) Quilting Jeannet en Sniet.

Jeannet had man en kind meegebracht, want ze waren op vakantie! Ze had zo'n leuk stukje geschreven over wat je allemaal kan doen in de provincie dat ik direct besloten heb de volgende vakantie in eigen provincie door te brengen.
Ik laat even zien wat er onder andere binnen gekomen is, want op dit moment zit ik weer tegen een stapel nieuwe stoffen aan te kijken. Charlotte van Blue Hill!

In de vroege morgen heb ik afgelopen week even snel mijn White-on-White quilt van mijn bed getrokken, want er was basiscursus handquilten!
Hier zijn de dames aan het rasteren met een heramarker; fijn voor lijntjes en rasterwerk in je quilt.

En zie je deze zoete quilters? Het was weer Pockets of Posies! Volle bak, ondergetekende heeft de hele ochtend gestaan. (ach, geen medelijden he....)

Deze maand was het de beurt aan de hexagonnenrand; die maakten ze van allerlei creme stofjes met broderierandjes erin gewerkt. Als je je afvroeg hoe hij precies wordt qua kleur, kijk dan even op het weblog van Supergoof! En dan in het fotoboek van de Pockets of Posies. Volgende maand zijn de eerste mandjes aan de beurt, en dat is leuk!


Zo, een relaxte zondag vandaag toegewenst uit een stralende zonnig maar koud Tilburg.

Happy Quilting!

Dorry

8 opmerkingen:

Berna zei

Prachtige nieuwe stoffenserie weer van Moda. En je hebt leuke bezoekers mogen ontvangen. Ook hier is het koud. Eigenlijk weer om te quilten achter glas in het zonnetje maar helaas, er moet nog wat in de tuin gebeuren voordat het echt guur en koud wordt.
Fijne zondag!

Margreet zei

Wat een prachtige nieuwe stofjes van Moda! Leuke gezellige foto's van al die dames. Het is dan wel koud, maar het is heerlijk weer om een stevige boswandeling met de hond te maken. Fijne zondag! Groetjes, Margreet

Rina zei

Wat zijn die nieuwe stofjes prachtig, maar goed dat ik deze vrijdag niet gezien heb. Ik vond het vrijdag erg gezellig bij de Bee. Volgende keer probeer ik weer te komen en dan wel op tijd (het snijden in mijn duim pastte vast in de bui die ik die dag had, gehaast en ongeconcentreerd)

Else zei

Oh vreselijk wat een SCHITTERENDE stoffen! Jij hebt het gezellig druk gehad zo te zien. Fijne zonnige middag, groetjes Else

marjolein zei

Wat een prachtige stofjes (zowel de nieuwe serie die binnen is als de vogeltjes. Ik denk dat je van ratten tegenwoordig inder last hebt dan vroeger. Je kunt anders ook alleen een headboard maken voor achter je bed.
En wat een gezellige drukte bij je. Jammer dat je iets te ver weg zit.

quilting Jeannet zei

Het was leuk om weer een keer in je schattige winkeltje te kijken Dorry, en meteen Anita weer te zien,ik ben helemaal blij met het mandje!

groetjes, Jeannet

Rita zei

thank you, dorry, for your 'sweet' Christmas stocking pattern -- it is perfect for the holiday season!

Anoniem zei

Wat een gezelligheid Dorry. Leuke foto's. En de vogeltjes stof is helemaal super!