vrijdag 22 oktober 2010

Nieuwe BOM!

Ik wilde jullie al lang vertellen van deze schitterende quilt, en nu mag het! De Mysterie-quilt van Veronique en Jules! En als je net zo verliefd bent als ik, kun je mee doen. Dompel je onder in de schitterende magische wereld van Veronique Requena van Born to Quilt en maak in twaalf maanden, blok voor blok deze quilt.
In maand één ontvang je het boek en alle stoffen én houten knoopjes voor blok 1. In de 11 maanden daarna ontvang je telkens alle stoffen en houten knoopjes voor het maken van de blokken. Er zitten diverse technieken in verwerkt; blokken maken met mallen (met handig mallenblad bij het boek!), appliceren, stitchery en hier en daar 3D-applicatie. De gehele quilt wordt afgewerkt met een geborduurde visgraatsteek en de afmetingen zijn 2 meter x 1.80 meter. Het boek geeft zeer helder uitleg in frans en engels met diverse foto's en tekeningen over de gebruikte technieken. De blokken staan maand voor maand beschreven, aangevuld met gezellige brieven van Veronique en Jules, haar trouwe chocolade bruine viervoeter. Elke maand staat er ook een heerlijk recept beschreven waar je je gezin mee kunt verblijden (ter compensatie van de tijd die je met deze quilt bezig bent), terwijl achterin nog meer projecten staan in dezelfde schattige country-stijl. De stoffen die je ontvangt zullen niet exact hetzelfde zijn, maar wel perfect passen bij de quilt. Je bent uiteraard helemaal vrij om hier en daar een eigen lapje toe te voegen. Het is met recht een echte scrapquilt!
Heb je al zin om te gaan beginnen? Nog even geduld, na de feestdagen, in januari 2011, gaan we beginnen. Er komt ook weer een bee elke maand en dan ontvang je als eerste je pakketje. Mocht je te ver wonen om elke maand langs te komen. Geen nood, we sturen het pakketje ook gewoon op met de post. Nu zullen jullie je wel afvragen wat dat allemaal gaat kosten. Boek met patronen, alle stoffen en alle houten knopen; € 35,- per maand.
Plaatsen zijn beperkt en inschrijven kan vanaf NU! Stuur een email naar welkom@quilt-it.nl met je naam en adres en ik zet je op de lijst van deelname.
Als jullie net zo enthousiast zijn over deze quilt als ik dat ben, dan wordt het een geweldig 2011!

Happy Quilting,

Dorry

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Congratulations Dorry! I ordered the book and fabric from Veronique some months ago, it is the most wonderful quilt and gorgeous book. All the very best to you. Ann

jolanda zei

hoi Dorry, daarnet heb ik een mailtje gestuurd om me op te geven voor deze geweldige BOM. Het is echt een prachtige quilt!!
liefs jolanda

Marisa zei

I have just started that quilt and I am enjoying every stitch in it!!
You will enjoy as well!!
Marisa

Annemarie zei

Hoi Dorry, wat een prachtige quilt! Zou er zo aan willen beginnen was het niet dat ik al aan een geweldige BOM bezig ben. Heb er veel plezier in om aan de Pockets of Posies te werken. Jammer dat ik niet naar de bee bij je kan komen. Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de bloemenmand van de andere deelnemers. Kom wel snel een keer bij je in de winkel kijken. Groetjes, Annemarie