vrijdag 24 december 2010

Dreaming of a white Christmas; een kerstwens!

Ik wil jullie allemaal en een heel fijn kerstfeest wensen. En ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn blog en de reacties die ik krijg (via mijn blog en email). Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor het feit dat jullie massaal de weg hebben gevonden naar Quilt it & Dotty, via internet of via de winkel in Tilburg. Ik hoop dat ik jullie net zo veel of liever nog vaker terug zie in 2011. Ik wens jullie dan ook alle goeds , voor jezelf, je gezondheid en je gezin. Vrolijk Kerstfeest!
Vanaf 11 januari houdt Quilt it & Dotty een hele week grote uitverkoop. Heel veel stoffen met een fikse korting tot wel 50 %.
Maar jullie willen ook vast iets weten van de Fairhaven. Gisteren was het weer Club en het was volle bak! Niet verwacht, omdat vele misschien kerst-shopping te doen hadden. We maken bovenstaand onderdeel, en dan twee keer. Let goed op dat je de bijgeleverde mal 'U' gebruikt en niet gaat snijden volgens het patroon. Dat klopt namelijk niet.
Het moeilijkste onderdeel is het sterretje wat middenin geappliceerd wordt. Ik heb het eerst geregen, de rondingen in de naad ingeknipt (niet door de rijgdraad heen knippen!) en toen puntje voor puntje op z'n plek geappliceerd. Er lijkt teveel ruimte in de rode stukjes te zitten, maar dat komt allemaal goed. Ik heb het toen met een dunne zijde draad van YLI vast geappliceerd.

Moet je eens kijken wat Jeanneke me liet zien! Is het niet schattig? Miniscule meloenpitjes!
Wat doet Dorry bij de kapper? Een uur of langer stilzitten? Echt niet! Ze neemt stroken mee van een halve inch en draait ze tot deze primitive ragballs! Zo simpel, een leuk werkje voor de feestdagen.
Ook Carin heeft niet stilgezeten. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug waarbij het enkele keren kantje boord was. Weken heeft ze in het ziekenhuis gelegen en toen heeft ze haar versie van onze Baskets and Stars gemaakt. Gepatched en geknoopt in het ziekenhuis!
Wat een snoepje he! Carin heeft nog een lange weg te gaan, dus ik wens haar veel beterschap en dat 2011 voor jou het jaar wordt van je herstel.
Wat een dik pak sneeuw is er hier weer gevallen, en als ik naar de buienradar kijk krijgen we vandaag nog een heleboel sneeuw. Er is een engels gezegde ; 'be carefull what you whish for'. Nou dat krijg ik hier altijd om m'n oren gesmeten. Ik ben hier namelijk degene die roept dat ze een witte kerst wil.
Nou, die heb ik dus gekregen! Mijn ouders komen 1e kerstdag vanuit Limburg gereden. Ik vraag me af of de wegen wel begaanbaar zijn. Ze moeten vele kilometers door het niet gestrooide buitengebied rijden voor dat ze bij de grote weg zijn. Heel rustig aan denk ik dan maar.
Doen jullie het ook rustig aan als je de weg op moet? En ook rustig aan met al het lekkere eten en drinken?

Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gewoon open. Op zaterdag 1 januari zijn we gesloten. Maar dinsdag 4 januari zijn we er gewoon weer.

Hele fijne quilterige kerst!

Dorry

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank voor de wensen Dorry, en ik wens jullie hierbij natuurlijk ook hele gezellige feestdagen toe, en dat 2011 maar een mooi, gezond, gezellig en creatief jaar mag worden. En ik zal duimen dat iedereen goed de weg op kan de komende dagen.

Margreet zei

Jullie ook hele fijne kerstdagen hoor!! Het is heel mooi de sneeuw, maar wel goed uitkijken geblazen.Wij genieten er heel erg van (achter glas ;0))) Verder blijf ik genieten van je leuke blog en je prachtige creaties. Groetjes, Margreet

Anoniem zei

Dorry.
Hele fijne Kerstdagen en bedankt voor de gezellige thee-uurtjes van het afgelopen jaar.Ik hoop dat 2011 net zo gezellig wordt.
Groetjes Lia

Guusje, zei

Wat een mooie plaatjes laat je zien en wat een prachtige werkstukken. Ook voor jullie hele fijne kerstdagen en ik hoop in 2011eens bij je aan te komen om je mooie winkel in het echt te zien.

Rina zei

Ook voor jullie hele fijne en gezellige kerstdagen gewenst.

katrien zei

Ook voor jullie hele fijne Kerstdagen.

Marion zei

Hele fijne kerstdagen en een goed 2011!!!
Groetjes, Marion

Anoniem zei

Merry Christmas to you and your family also Dorry. What beautiful pictures you have, I look forward to seeing what projects you are doing in 2011. All the very best of success to you, warm regards, Ann

Anoniem zei

Dorry, ook voor jou en je gezin, hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2011!
groetjes, Gerrie

Annelies vdB zei

Voor jou en je gezin hele gezellige kerstdagen toegewenst !

conny's quilts zei

Fijne feestdagen gewenst!

Daniëlle zei

O jee, ik hoop dat je ouders kunnen komen joh, er schijnt heel wat sneeuw te liggen he?! Hele mooie Kerstdagen voor jou en iedereen die jou lief is!! Tot in 2011!! XXXD

Berbel zei

Hele fijne kerstdagen,
groetjes Berbel

beyond the invisible zei

hoi Dorry, graag wil ik jou en ook je familie hele fijne feestdagen wensen! Binnenkort heb ik de top van de Dorothy af en dan kom ik weer langs voor de vulling en de onderkant hoor, dus... tot dan!!
liefs, jolanda

goof zei

Jij ook hele fijne kerstdagen! En bedankt voor alle gezelligheid van het afgelopen jaar. Het is door jouw droom keileuk geweest!
;o)

Balsemien zei

Hoi Dorry,
Heb net genoten van je logje! Ik wens jou en je familie een heel fijne kerst en ik hoop dat je ouders de reis vanuit Limburg veilig kunnen maken!

c.jacke zei

Hoi Dorry,

Voor jullie ook heel gezellige dagen toegewenst en geniet van je witte kerst.
Groetjes Carla

Els zei

Fijne dagen met je familie!!