donderdag 2 december 2010

Wat een winterweeld, he. Ik kan er zo van genieten.
En de meiden ook zoals je ziet.
En deze schat heeft zo z'n eigen manier om de winterse dagen door te komen.
In de etalage heb ik van die nepsneeuw gestrooid, maar dat is helemaal niet nodig. Buiten ligt genoeg! Ik krijg veel vragen over de kersthuisjes; het is een setje en ze zijn te koop, voor € 96,25 per set van drie. Je kunt er kerstlichtjes in doen; dan lijkt het net of er iemand in woont. Zoooo gezellig....
En dan nu de wolletjes van dit blogje. We hebben er inktlappen van gemaakt. Nee, niet om je vulpen aan af te smeren, maar stapeltjes van telkens 5 wollenlapjes van 10 cm x 10 cm, met een knoop erop.
We hebben ton-sur-ton inktlappen (bijvoorbeeld allemaal blauwen), of een variatie aan verschillende kleuren. Ze kosten maar € 5,- per inktlap met 5 wolletjes. Je kunt ze hier vinden; klik maar.
Vermeld je dan wel of je de ton-sur-ton inktlap wil (en welke kleur), of de gevarieerde?
Hieronder zie je een gevarieerde inktlap in blauw.

En hier een inktlap in gevarieerde kleuren, perfect voor een kerstprojectje, of bijvoorbeeld iets uit het boek van Primitive Gathering.
En dan nu even iets van geheel andere orde, maar ook winters. Ik heb besloten om mijn noren te koop te zetten. Huh, hoor ik jullie denken. Ze was toch bezig met schaatsles? Dat klopt. Maar ik besloten dat het tijd werd voor iets professioneler materiaal; echte Viking Marathon noren. Als je interesse hebt, het is een maatje 39; ze staan hier te koop.
Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Sabine zei

Je etalage ziet er weer gezellig winters uit!

goof zei

Snif,... ik vond de huisjes zo mooi, en nu zijn ze al uitverkocht,...
:o(