zaterdag 12 maart 2011

Sue Daley workshop en trunkshow!

Ik moet jullie eerst even het 'Maart-Kalender' blokje laten zien. Als je je soms afvroeg of ik niet kon schrijven, of m'n engels slecht beheerste, ik heb een beetje een primitieve schrijfstijl aangehouden. Letters scheef, of in spiegelbeeld, voor de primitieve look.

Het blokje van vorige maand ben ik in alle drukte helemaal vergeten. Het was er een speciaal voor Valentijndag!En één van mijn favorieten.

Sue Daley tijdens Schoolhouse in Houston 2010, laat hier de Antique Sampler BOM zien.
Wat vele van jullie geloof ik nog niet weten, is dat Sue Daley aan het einde van deze maand naar Quilt it & Dotty komt! Ze geeft twee workshops en er is nog plaats!

Op woensdag 30 maart geeft ze van 10.00-16.00 uur een workshop Antique Sampler BOM.(de BOM is vol, maar het pakket ZONDER de stoffen kun je nog bestellen) Dit is voor iedereen die meedoet aan de BOM, of het patroon heeft (neem het mee naar de workshop!). De kosten zijn slechts € 20,- excl. lunch en materialen, en dat is helemaal niet duur voor zo'n bekender quilter en lieve vrouw!Als je je wil inschrijven, dan kan dat HIER. (klik maar op het onderstreepte woord, dan zit je zo op de juiste plek in de webshop).

Op donderdag 31 maart geeft ze van 10.00-16.00 uur een Trunk & Teach show, waarin Sue alles verteld en laat zien over haar quilts en haar werkwijze. Ideaal als je eens kennis op wil doen over het English Paper Piecing (je weet wel, het werken met kartonnetjes) en voor iedereen geschikt, of je nu wel of niet met een projecte van Sue Daley bezig bent..
De kosten zijn slechts € 20,- excl. lunch en materialen, en dat is helemaal niet duur voor zo'n bekende quilter en lieve vrouw!Als je je wil inschrijven, dan kan dat HIER. (klik maar op het onderstreepte woord, dan zit je zo op de juiste plek in de webshop). Vanwege het groot aantal deelnemers, zal deze trunkshow gehouden worden in het Factorium Koningsplein 11A, te Tilburg.

Dus, lieve quilters, sla je slag, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Betalen is echt heeeel eenvoudig met Ideal, doe je bestelling en klik na de bestelling op de roze Ideal-knop. Kies bij welke bank je zit, en alle gegevens zijn al voor je ingevuld, controleer en betaal zoals je normaal akkoord geeft bij internetbankieren. Heel veilig en eenvoudig.

Happy Quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Shirley zei

Grappige maandblokjes toch, lekker primitief. Oh die Sue, helaas kan ik niks plannen ivm vakantie van DH, misschien zitten we dan in Rome, of Barcelona, of Praag, ooh keuzes maken valt niet mee.

carine zei

Hele mooie blokjes Katrien, inderdaad speciaal maar ik vind dat dat juist leuk is hé! Toch proficiat. Groetjes Carine uit Brugge