maandag 16 mei 2011

OEQC in Veldhoven, ik ben er nog van aan het bijkomen

Dit blogje had ik al eerder geplaatst, maar was door Blogger weer verwijderd. Vandaar dat ik hem nog een keer plaats....
 We zijn er nog van aan het bijkomen; van het OEQC in Veldhoven. Het was een top-evenement en dat waren er vele met me eens! Hier zie je Lynette was een schat en had het naar d'r zin in haar 'booth'.
 Het was zulk mooi weer dat we deze schatjes aan konden. Ik ben eigenlijk vooral dol op de kleur nagellak; particulière heet de kleur.
 En met Dorien was het heel gezellig in de kraam. Die was niet zo groot, maar we konden net naast elkaar zitten en af toe een steekje patchen.
 Een schat van een klant bracht ons 'Zwollenaartjes' (zo heten die dingen toch?) en die waren me toch lekker! Zo licht en luchtig dat er vast geen calorieën in zaten :-)
 En dan nu de categorie mannen op het OEQC, hier is Gert!
 En dan natuurlijk onze eigen Mr. Dotty himself!
De dochter van Jookies kocht wat lapjes bij me en had op de laatste dag van de beurs deze bloemen al af!

Ach, kijk ze hier eens staan, wat een schattig stel he. We hebben een geweldige tijd gehad. Iedereen bedankt die langs kwam en vooral iedereen die iets van ons wilde hebben. En dat was heel wat! 

Zoals het stoffenpakketje van de minimandjes. Het patroon staat in het boek When the Cold wind blows, maar wij geven instructie voor het verkleinen en 120 + lapjes! En Pemberley, die je hierboven ziet hangen achter dat vrolijke stel.

Happy Quilting,

Dorry

6 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Wat een prachtige foto's! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.....!!
Jullie nog heerlijk nagenieten!

Jeanneke zei

Wel grappig die foto van Gert met op de achtergrond dat tekstbordje... stoute Dorry, toch:)

Simone zei

Hier heten die gebakjes Vaassenaartjes! :)

Miranda zei

Het was geweldig! Enne die foto mag je best lenen hoor....jullie staan er ook super op!

veerle zei

Ik vind Veldhoven altijd super om naar toe te gaan. Dit jaar waren er heel veel leuke kraampjes (meer dan vorig jaar) en was de expositie prachtig. De wedstrijdquilts (behalve het winnende exemplaar) waren dit jaar niet erg indrukwekkend m.i. en in de meeste gevallen vond ik de link naar het thema ook niet echt terug. Vond het wel leuk je te ontmoeten en hoop je daar volgende keer terug te mogen ontmoeten :)

Gert zei

Leuk om Mr. Dotty nu ook eens te leren kennen. Jij boft maar, met zoveel mooie mannen op je blog ^_^