woensdag 4 mei 2011

de avond te voren

 Snijden, snijden en dan leggen en nog eens leggen. En dat allemaal voor het stofpakketje voor de mini trick or treat baskets.
 Er zitten 60 verschillende lapjes in van 10 cm 10 cm, voor de achtergrond en voor de mandjes zelf.
 Niet alleen geschikt voor deze schattige mandjes, maar voor iedereen die kleine lapjes verzamelt. Ze liggen in Veldhoven voor jullie klaar!
 En op het nippertje af is mijn nieuwe quilt 'Pemberley'. Hij is door de rand uiteindelijk 1,80 m x 1,80 geworden en hier niet zo duidelijk te zien, maar hij heeft prachtige gequilte veren in de rand. In Veldhoven zijn pakketten én patronen te koop. En goed nieuws; de patronen zijn met mallen!
Hier zie je het resultaat van de noeste arbeid vanmiddag. De rode stippenlap ligt al klaar om alles af te dekken voor dat ik naar huis ga. We staan in stand 11 en ik zou het leuk vinden als je ons komt bezoeken. En denk je aan onze actie? Bij besteding van minimaal € 35,- een gratis Fat Quarter kado! Ik heb na het opbouwen nog even langs de quilts gerend en ik kan jullie vertellen dat er schitterende quilts hangen. Heel veel traditionele quilts of klassiek geïnspireerd. Echt vakmanschap heb ik daar zien hangen. Zeker de moeite waard om te gaan kijken. Ook de gastexposities met o.a. een prachtige collectie Baltimore quilts. Voor mij wordt het weer 4 dagen smullen, echt een feestje.

Hapy Quilting,

Dorry

4 opmerkingen:

mieke zei

Dat ziet er goed uit, de quilt en de lapjes.
Succes en veel plezier op jouw feestje !
grtjs Mieke

Shirley zei

Aah die lapjes voor trick n treat baskets zijn beeldig, ik zit na te genieten van gisteren en aai ze regelmatig, blij dat ze mijn naam riepen toen ik bij je kraam stond.

creanita zei

het was reuze gezellig bij je aan de kraam...en wat een prachtige quilts had je weer bij je....we moeten als bee toch maar eens gauw een excursie plannen richting Tilburg....

Anoniem zei

Hoi Dorry ik en benieuwd naar de kalender bom van mei! Groetjes, Sylvie