vrijdag 29 april 2011

Antique Sampler BOM en nieuwtjes in Veldhoven

 Als het goed is hebben de leden van de Antique Sampler BOM Club de pakketjes nu in de brievenbus gekregen. Deze maand maak je 4 maal blok 5 en 4 maal blok 6. Vooral het 'harten-aas' blokje vind ik zooo schattig. Het hartje middenin heb ik reverse geappliceerd. En toen heb ik daar een ander lapje onder gestopt. Met de nieuwe fraycheck is reverse appliceren een fluitje van een cent. Je knipt gewoon lekker in en het gaat niet rafelen! In het pakketje van deze maand zit meer dan genoeg stof voor de blokjes, je kunt dus kiezen. En als je wil 'fussy-cutten' dan heb je de keus uit vele grote repeterende patronen. Veel plezier ermee!
 Ik kon niet wachten jullie te laten zien wat we mee naar Veldhoven nemen volgende week. Het is gewoon niet te geloven dat het al zo snel is! Ten eerste Jeanneke's versie van Lori's quiltje in wolletjes en stofjes. We hebben weer een heleboel pakketjes weten te maken! De bijbehorende Valdani-garen setjes zijn er ook weer.
 Eindelijk, eindelijk zal deze quilt zijn primeur hebben. Ik laat maar een klein stukje zien, dus denk er aan om hem in z'n geheel te komen bewonderen! Hij is erg groot, tegen de 1,75 cm aan, maar leuk!!!
 Nog een quiltje van Jeanneke is de mini versie van Blackbird's Trick or Treat mandjes. We hebben stofpakketjes en geven instructie over hoe je moet verkleinen. Het patroon staat in dit boek.

In Veldhoven hebben we we een speciale aanbieding: 

Bij besteding van € 35,- mag je een gratis Fat Quarter uitkiezen. Let op; deze aanbieding staat niet in het programmaboekje, maar is wel geldig!

Zien we jullie in Veldhoven? Kom je even gedag zeggen en kijken naar alle nieuwe stoffen, waaronder geweven ruiten van Jan Patek, pastels van Lecien, mooie orde stofjes, warme kleuren van Jo Morton en Renee Nanneman?

Happy Quilting!

Dorry

3 opmerkingen:

Gert zei

Ik ga je vast nog wel zien in Veldhoven ^_^ Alvast veel plezier gewenst.

Shirley zei

Ja, ik zal zeker even hallo komen zeggen en je op de foto zetten, ik denk dat ik vrijdag ga.

Mary Jenkins, zei

Congratulations Dorry - I can read it now thanks to translation!