woensdag 20 april 2011

In de tuin is het heerlijk toeven

 In de tuin is het heerlijk toeven op dit moment. Elke lunch en diner eten we buiten. Ook het tuintje van In My Garden door Daantje, staat er fleurig op! Het is maand twee en morgen gaat die pakketjes alweer de deur uit! We zijn ook begonnen met een groep basis appliceren en er wil ook een groep basis patchwork, de absolute beginners, starten, maar daar zoeken we nog wat deelnemers voor. Heb je zin om mee te doen?
 Vandaag gaan de poppenmoedertjes weer aan de slag en we maken 'Dido', een schattig zandloper variatie quiltje. Ik vind hem veel weg hebben van Jo Morton's werk. Zij maakt veel gebruik van donkere stoffen en driehoeken. Zelf ben ik erg dol op haar werk, dat oude en kleine en de stoffen die zij ontwerpt! We hebben veel van haar stoffen in de winkel, helaas staat niet alles in de webshop.Als ik mijn slaap op zou geven zou dat ook allemaal nog lukken.  :-)
 De sering staat in bloei en ruikt zalig als je er langs loopt; instant parfum.
 En mijn pastel tulpen, iedereen is verbaasd over de zachte tinten. Op de achtergrond zie je mijn moestuinbakken met veldsla, knoflook en uien. Er staan alweer nieuwe bakken klaar voor nog meer groente-kweek-plezier!
En tot slot laat ik jullie nog even deze roze droom zien; de Japanse kers. Helaas ging het al flink waaien en ligt werkelijk de hele tuin onder een roze deken. Over enkele dagen wordt het zo'n bruine prut. Bleh, nog niet aan denken, even genieten.

Happy quilting!

Dorry

2 opmerkingen:

Simone zei

Jammer, nu ik een berichtje schrijf gaat de muziek uit....
Even laten weten dat ik jou weblog ook al een tijdje zo nu en dan bezoek... En Precies de muziek die waar ik ook bij wegdroom ( maar wel zo dat ik bezig blijf hoor...).Dank je wel!
Morgen naar de ledenvergadering van het quiltersgilde (nog maar net lid, en ook nu ruim een half jaar last van het heeeel hardnekkige quiltvirus)... Maar goed dat je er vooral heel blij van wordt, maar jammer dat de tijd nu nog sneller gaat. Begrijp jou dus wel met de winkel etc, etc...
Morgen kan ik dus (hopelijk) ook de quilts van Supergoof van dicht bij beleven..... (2 april kon ik er bij jou helaas niet bij zijn) Heb dus als ik het zo kan zien ook lieve mooie stofjes van de winkel gemist...
Groetjes,
Simone (niet degene van de (borduur?) weblog...

Shirley zei

Hier is het ook volop genieten van de zoete parfumpjes van de blauwe regen en de Viburnum, mmmm, en over een maand of wat zijn het de lelies die zalig ruiken, we boffen maar.